Πώς δεν έγινε… Βουγιουκλάκη

Και η απάντηση του μεγάλου ηθοποιού ήταν: ʽʽΕυχή και κατάρα σού δίνω, χρυσό μου, μη γίνεις λαϊκό είδωλο. Μπορείς να συμπρωταγωνιστείς μέχρι τα 80 σου;». «Και να που συνέβη», συμπληρώνει σήμερα η Μάρω. Μεταξύ των ηθοποιών με τους οποίους έπαιξε κατά καιρούς ήταν και ο αξέχαστος Λάμπρος Κωνσταντάρας, για τον οποίο λέει: «Δύσκολος άνθρωπος, νευρικός, του έφταιγαν οι ηθοποιοί όταν αργούσαν ή δεν μάθαιναν τα λόγια τους, γιατί εκείνος ήταν φοβερός επαγγελματίας».

***

Μην τη χάσετε

Η Αγγελική Παπαθεμελή και η Σοφία Κορώνη, με αφετηρία την αναρώτηση «Περί αληθείας και ψεύδους υπό εξωηθική έννοια» του Φ. Νίτσε, ταξιδεύουν μέσα από τα αφρισμένα «Κύματα» της Β. Γουλφ και ακολουθούν την Αλίκη του Λ. Κάρολ «Μέσα από τον Καθρέφτη», προς μια «Χώρα των Θαυμάτων», όπου οτιδήποτε μπορεί να συμβεί.

Ενώνουν την πολύχρονη θεατρική εμπειρία τους με την πρωτότυπη μουσική του Θάνου Ανεστόπουλου από τα Διάφανα Κρίνα και υπό την κινησιολογική κατεύθυνση της Αγγελικής Στελλάτου συνθέτουν μια όμορφη παράσταση, που από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου έως την Τρίτη 8 Μαρτίου θα παίζεται στις 8.30 μ.μ. στο «ΒΙΟΣ», στην οδό Πειραιώς 84, στην Αθήνα. Τηλ.: 210-3425335.


Σχολιάστε εδώ