Γιατί ο Αλαφούζος προχωρά σε μεταγραφική ενίσχυση… εκτός ορίων

«Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του ιταλού αμυντικού Τζιαντομένικο Μέστο. Ο Μέστο, παρουσία των μάνατζέρ του, Αντρέα Μορέτι και Μπρούνο Τσιρίλο, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Μέστο έχει παραστάσεις από το Καμπιονάτο, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Τζένοα, Ουντινέζε και Νάπολι (την τελευταία τριετία), ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μέσος.

Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού τη χειμερινή περίοδο, έπειτα από αυτή του Ολιβιέ Μπουμάλ.

Και, απ’ ό,τι ακούγεται, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε ότι θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Στραματσιόνι αποκτώντας 4-5 παίκτες συνολικά. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι ο Αλαφούζος θα κάνει μια οικονομική υπέρβαση σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη.

Τώρα, γιατί το κάνει αυτό; Το πιο πιθανό είναι ότι όντως πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί με βαριά καμπάνα για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης. Και αυτή η καμπάνα μπορεί να είναι αφαίρεση βαθμών, αφαίρεση τίτλου, ακόμα και για υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική μιλάνε κάποιοι. Και φυσικά αποκλεισμός από την Ευρώπη.

Επομένως, ο Αλαφούζος θέλει τη 2η θέση για να επωφεληθεί από την ερυθρόλευκη τιμωρία και να… απολαύσει τα προνόμια που θα στερηθεί ο Ολυμπιακός.

Ακόμα, όμως, κι αν δεν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, ο Αλαφούζος θέλει να δώσει όλα τα όπλα στον Στραματσιόνι για να πάρει τη 2η θέση και το Κύπελλο, ώστε να… γλυκάνει τους οπαδούς του «τριφυλλιού» για τις ατελείωτες πίκρες που τους έχει δώσει φέτος η ομάδα έως τώρα.


Σχολιάστε εδώ