Φιάσκο οι εκλογές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Ότι εκτός από τους επιφανείς Παναθηναϊκούς, που δεν βάζουν χρήματα, την πλάτη στην ομάδα έχουν γυρίσει ακόμα και οι απλοί φίλοι της, με αποτέλεσμα ο τεράστιος αυτός σύλλογος να έχει μικρύνει αφάνταστα.

Το 2008 η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άλλαξε σελίδα, άνοιξε τις πόρτες της σε οικονομικά ισχυρούς ανθρώπους, το πείραμα ονομάστηκε «πολυμετοχικότητα» και κατέρρευσε. Λίγα χρόνια αργότερα, στον Ερασιτέχνη άνοιξαν επίσης οι πόρτες, χωρίς να υπάρχουν προαπαιτούμενα για να γίνει κανείς μέλος του.

Tα μέλη λοιπόν έφτασαν τα 2.500, οι ταμειακώς εντάξει όμως μόλις έφταναν τους 500, σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του γενικού γραμματέα του Γ. Καρανάσου.

Το 2012 ιδρύθηκε η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Τέταρτη σεζόν που τρέχει η λαϊκή βάση και το… ταβάνι των μελών της έφτασε τα 9.305 μέλη. Με άλλα λόγια, ο κόσμος του συλλόγου γύρισε την πλάτη του σε οποιοδήποτε εγχείρημα. Στις εκλογές, από τα 8.308 μέλη που είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν το έπραξαν μόλις 1.347! Eκ των οποίων 1.206 μέλη ηλεκτρονικά και 141 μόλις με φυσική παρουσία.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος, όπως αναμενόταν, ήταν πρώτος με διαφορά συγκεντρώνοντας 928 ψήφους, ενώ δεύτερος ήταν ο Τάκης Οικονομόπουλος με 508 και τρίτος ο Γιώργος Καρανάσος, γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, με 361.

Στο νέο ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας εκλέχθηκαν οι Δημήτρης Σαραβάκος, Τάκης Οικονομόπουλος, Γιώργος Καρανάσος, Βασίλης Κωνσταντίνου, Θόδωρος Μαραγκουδάκης, Σπύρος Βλάχος, Κώστας Γλυνός, Γιώργος Αλεξανδρής και Γρηγόρης Καναρέλης.


Σχολιάστε εδώ