Πάτωσε το βιβλίο με τους έρωτες της Μαργαρίτας

Εξαφανισμένο κυκλοφοριακά είναι και το βιβλίο του Σημίτη, αν και έχει κι αυτό πολύ ενδιαφέρον, μια και αποκαλύπτει πώς ερωτεύτηκε τη γυναίκα του, τη Δάφνη. Αντίθετα, σαρώνει το δεύτερο βιβλίο της Δήμητρας, με τίτλο «Η οργή του Ανδρέα», που είναι πιο πολιτικό από τα άλλα δύο. Διερωτώμαι διά χειρός ποίου γράφτηκε. Πρέπει να ξέρει από πρώτο χέρι τις συμπεριφορές -πίσω από τις πόρτες- των πρωτοκλασάτων στελεχών και υπουργών του ΠΑΣΟΚ. Είναι στοιχεία που για πρώτη φορά έρχονται στο φως και αποκαθηλώνουν κάποιους μύθους.

***

Διάγγελμα

Από αυτούς που είχαν την υπομονή να διαβάσουν την επτασέλιδη… διακήρυξη του Λαλιώτη, με αφορμή τη βόμβα που έβαλαν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει με την οικογένειά του, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που διερωτήθηκαν τι ζητάει ο Κώστας. Κάποιοι, μάλιστα, της παλιάς φρουράς, που ξέρουν τον Λαλιώτη απέξω κι ανακατωτά, είπαν ότι πρόκειται για… διάγγελμα. Και περιμένουν την επόμενη κίνησή του. Αν την τολμήσει…

***

Κάνει κόμμα ο Βενιζέλος

Προς το παρόν, ο φίλος του -άραγε, παραμένει;- Βαγγέλης Βενιζέλος (για τον οποίο θα αποκαλύψω ότι ο Λαλιώτης τον ανακάλυψε και τον πήγε στον Ανδρέα – και είμαι σίγουρος από τη συνέχεια ότι και οι δύο μετάνιωσαν) κτίζει το δικό του κόμμα. Έχει μαζέψει πολλούς φίλους, που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ό,τι χρειασθεί, με ισχυρό χαρτί το κανάλι Action 24, που έχει ο κολλητός του Διονύσης Παναγιωτάκης (ήταν διευθυντής επικοινωνίας όταν ο Βενιζέλος ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ). Το κόμμα θα έχει τον μανδύα του ευρωπαϊκού. Κάτι τέτοιο ονειρεύεται και ο φίλος του ο Σαμαράς, με τον οποίο συγκυβέρνησε. Δεν ξέρω, όμως, αν τελικά θα το κάνουν μαζί. Ποια τύχη θα έχει; Τι λέτε; Εγώ, πάντως, δεν θα ποντάριζα ούτε ένα ευρώ.


Σχολιάστε εδώ