Οι όμιλοι των «αιωνίων» στο TOP-16

Έχει βασικούς του ανταγωνιστές ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Όμως μιλάμε για τον Ολυμπιακό, την ομάδα που πέρυσι έφθασε πολύ κοντά στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας, κόντρα σε επίσης μεγαθήρια αλλά και προγνωστικά. Η πραγματικότητα, πάντως, είναι ότι οι ειδικοί του αθλήματος λένε πως αν περάσει στα πλέι οφ, ακόμα και με μειονέκτημα έδρας θα έχει πολλές ελπίδες για να πάει στο φάιναλ φορ.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει διπλό στόχο στον όμιλο, όπου συναντά τρεις (!) τούρκικες ομάδες, την Κουμπάν του Μπαρτζώκα, τη Μάλαγα, τον Ερυθρό Αστέρα και την Τσεντεβίτα: Να πάρει την πρόκριση και μαζί το πλεονέκτημα της έδρας.

Δεν είναι μόνο ότι μακριά από το ΟΑΚΑ στην Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια δεν πάει καλά. Είναι ότι λογικά στην οκτάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή ομάδα. Την ΤΣΣΚΑ, τη Ρεάλ, τον Ολυμπιακό ή την Μπαρτσελόνα. Να υπενθυμίσουμε με την ευκαιρία τους δύο ομίλους:

5ος όμιλος

1Α – Φενέρμπαχτσε, 2Β – Εφές, 3Γ – Παναθηναϊκός, 4Δ – Νταρουσάφακα, 1Γ – Λοκομοτίβ Κουμπάν, 2Δ – Μάλαγα, 3Α – Ερυθρός Αστέρας, 4Β – Τσεντεβίτα.

6ος όμιλος

1Β – Ολυμπιακός, 2Γ – Μπαρτσελόνα, 3Δ – Μπάμπεργκ, 4Α – Ρεάλ, 1Δ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 2Α – Χίμκι, 3Β – Λαμποράλ Κούτσα, 4Γ – Ζαλγκίρις.


Σχολιάστε εδώ