Το ζητούμενο είναι να εμφανιστεί σοβαρός τον Φλεβάρη

Κάτι περισσότερο από 50-50 είναι η πρόκριση με την Άντερλεχτ και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός απέφυγε ομάδες όπως οι Σεβίλλη, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Ντόρτμουντ, Φιορεντίνα, έχει, θεωρητικά πάντα, μια μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσει στους «16» του Europa League.

Απέφυγε, λοιπόν, ο Ολυμπιακός τα πιο μεγάλα θηρία της διοργάνωσης, αλλά του έκατσε η Άντερλεχτ, που σίγουρα θέλει εκδίκηση για τον αποκλεισμό της, με δύο τριάρες μάλιστα, πρόπερσι από τους «ερυθρόλευκους» στο Champions League

Η Άντερλεχτ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και παραδοσιακά στο β’ μισό της σεζόν βρίσκει τη φόρμα της, αφού τότε κρίνεται το πρωτάθλημα, στα πλέι οφ.

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να δει απολύτως σοβαρά φέτος τη διοργάνωση και να εμφανιστεί πανέτοιμος μέσα Φλεβάρη. Όχι όπως με την Λεβάντε και την Ντνίπρο. Λογικά είναι ατού ότι ο ίδιος έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει τον τίτλο, ενώ η Αντερλεχτ όχι. Εάν, όμως, ο Ολυμπιακός έχει χαλαρώσει υπερβολικά και παίζει όπως με τον Παναιτωλικό, τότε δεν θα έχει καμία τύχη.

Αν μπορέσει να περάσει τους Βέλγους, τότε πολλά μπορεί να γίνουν.


Σχολιάστε εδώ