Την εξάγνισαν!

***

Διπλό το φιάσκο…

Η Νέα Δημοκρατία έχασε σε δικαστικό επίπεδο την πρώτη μάχη με την εταιρεία Infosolutions, που είχε αναλάβει αρχικά να διεξαγάγει τις εσωκομματικές εκλογές, με τα… γνωστά αποτελέσματα. Το γεγονός προκάλεσε νέες εντάσεις και ανταλλαγή κατηγοριών μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών.

Η πλευρά Παπαμιμίκου απέδωσε το αποτέλεσμα αυτό στη βιασύνη του Β. Μεϊμαράκη να κινηθούν δικαστικά χωρίς να έχει προηγηθεί η κατάλληλη προετοιμασία. Ενώ από το περιβάλλον του κ. Μεϊμαράκη υποστηρίζουν ότι η αίτηση που κατατέθηκε ήταν γραμμένη στο γόνατο και δεν περιείχε σωστά νομικά επιχειρήματα. Η αντιπαράθεση… επιχειρημάτων αναμένεται να επαναληφθεί τον επόμενο μήνα (Ιανουάριο), οπότε και θα γίνει η κυρίως συζήτηση επί των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία σε βάρος της εταιρείας.

***

Ο Β. Μεϊμαράκης επρόκειτο την περασμένη Τρίτη να εμφανιστεί στην εκπομπή «Ανατροπή» (Mega) με τον Γ. Πρετεντέρη. Τελικά, όμως, δεν έγινε. Η εξήγηση που έδιναν από το επιτελείο του ήταν ότι το ανέβαλε γιατί την ίδια ημέρα υπήρχαν ποδοσφαιρικοί αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ και η θεαματικότητα της εκπομπής θα ήταν εκ των πραγμάτων περιορισμένη. Εν κατακλείδι, ο Βαγγέλης φοβήθηκε τον ανταγωνισμό με τον… Μέσι.

***

«Αναξιόπιστες» και «αντιεπιστημονικές» ήταν οι πλέον ήπιοι χαρακτηρισμοί του επιτελείου του Β. Μεϊμαράκη για τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και έφερναν πρώτο τον Απ. Τζιτζικώστα. Στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες τους στενοί συνεργάτες του πρώην προέδρου έκαναν λόγο για στημένες έρευνες προκειμένου να επηρεάσουν τους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους.

Τις συνέδεαν μάλιστα με γνωστό επιχειρηματία της Βορείου Ελλάδος, δηλαδή ότι είναι αυτός που ουσιαστικά πληρώνει και στηρίζει ενεργά και με κάθε τρόπο τον κ. Τζιτζικώστα. Αν έχουν αποδείξεις για όλα αυτά; Όχι, αλλά -όπως λένε- χωριό που φαίνεται…


Σχολιάστε εδώ