Πάνε με τον Τσίπρα!

@Μέτωπο με τη Χαριλάου Τρικούπη μαθαίνω ότι έχουν συμπήξει Βενιζελικοί που πέρασαν από υπουργική καρέκλα. Και βγάζουν γλώσσα στον αρχηγό. Μέσες άκρες, είναι γνωστά τα ονόματα. Ακούω για Γρηγοράκο, Κωνσταντινόπουλο και κάποιους άλλους. Αυτά προς το παρόν.

Περί σεξουαλικότητας…

…ο λόγος από τον κ. Σημίτη, την ώρα που χανόμαστε, με τον ίδιο να έχει βάλει σε πολύ μεγάλο βαθμό το χέρι του στην κατρακύλα της χώρας. Γράφει συγκεκριμένα στο βιβλίο του για το χθες «Δρόμοι ζωής», που κυκλοφόρησε πρόσφατα: «Ανύπαρκτο θέμα για το σχολείο (σ.σ.: το Πειραματικό όπου πήγαινε) αλλά έντονα υπαρκτό στην πραγματικότητα ήταν η σεξουαλικότητα. Το άλλο φύλο βρισκόταν στο επίκεντρο των πληροφοριών που ανταλλάσσαμε (!) αφού, κατά τις συνήθειες της εποχής, ελάχιστες επαφές είχαμε με κορίτσια. Η κατάσταση αυτή γεννούσε φαντασιώσεις, καταπίεζε επιθυμίες, προκαλούσε χυδαιότητα. Το αποτέλεσμα ήταν να καθίσταται δύσκολη μια ελεύθερη και φυσιολογική συμπεριφορά».

Τα σχόλια δικά σας…

@Στοχοποιεί τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το ΠΑΣΟΚ, το οποίο πλέον πορεύεται με τη λογική του «σκληρού ροκ» και η Φώφη Γεννηματά μπαίνει σε τροχιά ευθείας αντιπαράθεσης με τον πρωθυπουργό. Πρακτικά, το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι η Χαριλάου Τρικούπη έχει κλείσει τους διαύλους επικοινωνίας με το Μαξίμου και την Κουμουνδούρου, αν και αρκετά στελέχη επιμένουν πως δύσκολα θα αποδώσει αυτή η τακτική, καθώς οι παλιοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και ένα σημαντικό μέρος του εκλογικού σώματος που το ψήφιζε και στη συνέχεια στράφηκε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής με τέτοιες επιλογές και πολιτικές απομόνωσης του ΠΑΣΟΚ από τον χώρο που εκφράζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

@Πόστο ανέλαβε στο ΠΑΣΟΚ ο φίλος μου ο Κώστας Πανταζής. Ανέλαβε γραμματέας του τομέα Εργασιακά. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.


Σχολιάστε εδώ