Ο εφιάλτης πέρασε, τώρα έχει τελικό

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, παρότι έχανε με 3-0, κοίταξε να παγώσει όσο μπορούσε το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως έριξε τον ρυθμό της και η Μπάγερν και από τη στιγμή που βγήκε ο Ρόμπεν έγινε πιο διαχειρίσιμο το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός δεν απείλησε πραγματικά ποτέ την Μπάγερν, δεν έβγαζε επιθετικότητα στις καλύψεις, δεν κράτησε μπάλα. Κατάφερε να πάρει ο Ιντέγιε την κόκκινη κάρτα από τον Μπαντστούμπερ, αλλά δίστασε να επενδύσει στο αριθμητικό μειονέκτημα της Μπάγερν. Ήταν φανερό πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν στο μυαλό τους να είναι προσεκτικοί για να μην πάθουν καμιά ζημιά και αποφάσισαν να λειτουργήσουν συντηρητικά.

Το παιχνίδι-εφιάλτης πέρασε και το τελικό 4-0 δεν είναι και καταστροφή, αν σκεφτούμε ότι από το Μόναχο έχουν φύγει με πολλά τεμάχια τεράστιες ομάδες. Ο τελικός είναι στο «Καραϊσκάκης» με την Άρσεναλ για τους ποδοσφαιριστές του Σίλβα. Κανένας δεν περίμενε το παιχνίδι στο Μόναχο για να τους κρίνει. Κι εκεί ο φετινός Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τα… 2,5 αποτελέσματα που θέλει για να αφήσει τους Λονδρέζους εκτός των «16» για πρώτη φορά από το 1999.


Σχολιάστε εδώ