Αρσένης: Γιατί δεν έκατσα καλά…

Σε εκείνο το σύνθημα, που έγραψε ιστορία, έρχεται να απαντήσει σήμερα ο Γεράσιμος Αρσένης με το βιβλίο που έγραψε, το οποίο θα παρουσιάσει σε εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.

«Γιατί δεν έκατσα καλά…» είναι ο τίτλος και μέσα από τις σελίδες του ο Γεράσιμος Αρσένης (στενός φίλος του Ανδρέα, που ήρθε από την Αμερική, όπου είχε πολύ σημαντική σταδιοδρομία ως καθηγητής Οικονομικών, για να συμμετάσχει στην υλοποίηση του στόχου για «αλλαγή» στην Ελλάδα σε όλα τα μέτωπα) απαντά γιατί δεν έκατσε καλά σε όλα τα σημαντικά πόστα -φέουδα μέχρι τότε της Δεξιάς- που υπηρέτησε, στα οποία άφησε πάρα πολύ θετικό στίγμα.

Και το πρώτο που του ανέθεσε ο Ανδρέας ήταν η θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ λίγο μετά ανέλαβε το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το «Γιατί δεν έκατσα καλά…» ο Γεράσιμος Αρσένης το φωτίζει με αποκαλυπτικά στοιχεία, τα οποία καλύπτουν κενά που έχει ο καθένας μας για κρίσιμα σημεία εκείνης της μεγάλης δημοκρατικής αλλαγής, που κατάργησε τις διαχωριστικές γραμμές και έδωσε ένα νέο όραμα στον τόπο.


Σχολιάστε εδώ