Μπράβο, Ντόρα…

***

Αυξάνονται και πληθύνονται οι «διαρροές» από το καραμανλικό στρατόπεδο. Μετά τον Κ. Αρβανιτόπουλο, ένας ακόμη από τους στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού στα χρόνια της παντοκρατορίας του, ο Λ. Ζαγορίτης, λοξοκοιτάζει προς τον Απ. Τζιτζικώστα. Αυτή την εντύπωση τουλάχιστον έδινε τις προηγούμενες ημέρες, λέγοντας ότι ναι μεν ο Κ. Καραμανλής στηρίζει τον Β. Μεϊμαράκη, πλην όμως ο ίδιος θα κάνει τη δική του επιλογή.

***

Μαθαίνω από ανθρώπους που κουβέντιασαν με τον πρωθυπουργό μετά τις διαρροές βουλευτών του στην ψηφοφορία για τα μέτρα, τα γνωστά ως προαπαιτούμενα για να εκταμιευθεί η δόση των 2 δισ. ευρώ, ότι έδειχνε να ζορίζεται. Κάθε άλλο, όμως, παρά έδινε την εντύπωση ότι φοβάται πως το ρήγμα που σημειώθηκε στην ψηφοφορία με τους τρεις που καταψήφισαν εντάσσεται στα σχέδια «κάποιων» να τον ρίξουν.

***

Αιφνιδιάστηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου με την απόφαση του βουλευτή Στ. Παναγούλη να μην υπερψηφίσει στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα. Ήταν, λένε, κάτι που δεν το περίμεναν. Εξεπλάγησαν, για την ακρίβεια, όταν έφτασε στο πρωθυπουργικό γραφείο η σχετική πληροφορία. Υπήρξαν, μάλιστα, παρεμβάσεις και πιέσεις προκειμένου ο κ. Παναγούλης να μεταβάλει άποψη, πλην όμως δεν απέδωσαν.


Σχολιάστε εδώ