Μεγάλο βαρίδι στο Ποτάμι είναι ο αρχηγός του

Η μετεκλογική απουσία του Ποταμιού από τα τηλεοπτικά παράθυρα και η αδυναμία του κ. Θεοδωράκη να κάνει αξιοπρεπή αντιπολίτευση αναγκάζουν όλο και περισσότερους να συνταχθούν με την άποψη ότι το μεγάλο βαρίδι στο Ποτάμι είναι ο αρχηγός του. Μια λύση για πολλούς θα ήταν ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος προσπαθεί να κάνει σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, με δυο τρεις ακόμα να ακολουθούν στην κούρσα της διαδοχής, αν φυσικά βρεθεί κάποιος να ανοίξει το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ευρωβουλευτής του κόμματος Μίλτος Κύρκος, αν δεν είχε αναβάλει ο Σταύρος το συνέδριο, θα έθετε υποψηφιότητα για αρχηγός. Αυτό ήταν ίσως ένας από τους λόγους που δεν έγινε το συνέδριο, που για πολλούς ήταν η ελπίδα για πολιτικές εξελίξεις. Και η ματαίωσή του δείχνει την ανασφάλεια που υπάρχει στη Σεβαστουπόλεως και την αδυναμία ευθείας σύγκρουσης με τη βάση του κόμματος, που βράζει, όπως φάνηκε στη συγκέντρωση στη Βόρεια Αθήνα, όπου πολλοί τα έψαλαν άγρια στον Θεοδωράκη, ο οποίος έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να βρίζει.

Θέμα, στο μεταξύ, έχει δημιουργηθεί με την επιμονή του Σταύρου να αποκαλεί τα στελέχη του κόμματος εθελοντές. Πολλοί έχουν διαμαρτυρηθεί, λέγοντας ότι ο χαρακτηρισμός εθελοντές τούς προσβάλλει.


Σχολιάστε εδώ