Τα άνθη του ΚΑΚΟΥ

~ Τι μέλλον μπορεί να έχει μια χώρα όπου εθνικός στόχος είναι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών; Τουλάχιστον παλιότερα είχαμε τη… Eurovision.

~ Ο Τσίπρας διαπραγματεύθηκε σκληρά για την οικονομία και υπέγραψε Μνημόνιο. Στο Προσφυγικό μας φόρτωσε 50 χιλιάδες μετανάστες. Προς Θεού, μη διαπραγματευτεί σκληρά και για το Αιγαίο.

~ Η Σκόπελος θα γίνει προάστιο του Κουσάντασι, η Φολέγανδρος του Εσκί Σεχίρ, θα ενσωματωθεί η Σέριφος με τα Γαυγάμηλα!

~ Έχεις και το ΠΑΣΟΚ να διαμαρτύρεται ότι η κυβέρνηση δεν κάνει ό,τι μπορεί για το Προσφυγικό. Εννοούν ότι θα μπορούσαν και… χειρότερα;

~ Νέο επενδυτικό σχέδιο καταστρώνει ο υπουργός Μάρδας: Θα κάνει τη Λειβαδιά το νέο… Γκστάαντ. Θα φέρει χιόνια από τα Ιμαλάια.

~ Εξηγεί ο Β. Μεϊμαράκης ότι αν εκλεγεί πρόεδρος θα είναι απλός στρατιώτης της παράταξης. Ήτοι θα προΐσταται του εαυτού του και θα δίνει εντολές στον… άλλο του εαυτό.

~ Αλ. Τσίπρας: «Τα κύματα του Αιγαίου ξεβράζουν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό». Μαύρ’ είν’ η νύχτα στο Τολό, γλυκοχαράζει στο Ντεπό.

~ Για τα… «συμπαθή νεκρά παιδάκια» μίλησε στη Βουλή ο πρωθυπουργός! Μηδένα και μετά του τέλους μακάριζε…

~ Έπεσαν να τον φάνε τον υπουργό Παιδείας Ν. Φίλη γιατί μετά την παρέλαση της 28ης ευχήθηκε «καλή χρονιά». Τι έπρεπε δηλαδή να πει; Καλά Χριστούγεννα; Δυο πόρτες έχει η ζωή;

~ Και αν το ’40 ήσαν οι τωρινοί, σήμερα δεν θα γιορτάζαμε την επέτειο του «Όχι», αλλά… του ίσως ναι, γιατί όχι.

~ Αποκαλύπτει τώρα ο Βαρουφάκης ότι τον παρακαλούσε ο Τσίπρας να μείνει στην κυβέρνηση. Να ‘χουν κάποιον να γελάνε στο Υπουργικό Συμβούλιο.

~ Διευκρινίζει ο Απ. Τζιτζικώστας ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη τοπική αυτοδιοίκηση για να σώσει τη ΝΔ. Αμάρτησε για την… Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου!

~ Κατά τον Β. Λεβέντη, το κόμμα του μπήκε στη Βουλή γιατί οι πολίτες εκτίμησαν τη συνέπεια των απόψεών του. Και όχι επειδή έχουν… αίσθηση του χιούμορ.

~ Προέβλεψε δε ότι σταδιακά η Ένωση Κεντρώων θα απορροφήσει το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ. Λογικό. Βγάζει… πολύ περισσότερο γέλιο.

~ Ο Καμμένος καταγγέλλει δημοσιογράφους ότι διαστρεβλώνουν την αλήθεια και τον συκοφαντούν. Ενώ το σωστό θα ήταν να την παραποιούν για να του… πλέξουν το εγκώμιο.

~ Μετά τον Αλέφαντο υπέρ του Άδ. Γεωργιάδη τάχθηκε και ο Π. Ψωμιάδης. Ο Στ. Ψάλτης γιατί σιωπά; Ο Μίμης Δομάζος; Ο Αθλητικός Όμιλος Αλιάρτου;

~ Πάντως ο Άδωνης δηλώνει περήφανος που ήταν υπουργός του Σαμαρά. Γιατί όχι; Πολύ καλύτερα από καλεσμένος στην εκπομπή του Αυτιά.

~ Κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών εξάρθρωσε η Αστυνομία.

~ Ως πότε θα διώκονται οι υγιείς επιχειρήσεις σ’ αυτή τη χώρα;

~ Ωραίο, δεν λέω, το λουκ της Όλγας (του) Γεροβασίλη, πλην όμως πρώτη το κυκλοφόρησε το ’90 η Λίτσα Διαμάντη στον «Διογένη».

~ Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε προεκλογικά τον κόσμο είναι κακό. Το ότι το διαπιστώνει ο Άδ. Γεωργιάδης είναι ακόμη… χειρότερο!

~ Ο καλός ο διαπραγματευτής στη… χασούρα φαίνεται!

~ Αποφασισμένη να μην κάνει πίσω στο θέμα των «κόκκινων δανείων» η κυβέρνηση. Ωχ! Εκτός από την πρώτη κατοικία, σε πλειστηριασμό θα βγαίνει και η… τελευταία. (Κατοικία…)

~ Συγγνώμη, αλλά αν υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν 20 ή 30 χιλιάδες ευρώ για να ακούσουν τον Βαρουφάκη, πόσα πρέπει να δώσουν στον ψυχίατρο, τέσσερα δισ.;

~ Και πού είναι το πρόβλημα που οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών προήχθησαν σε γραμματείς; Εδώ έγιναν υπουργοί διάφοροι… περαστικοί!


Σχολιάστε εδώ