Δέκα χρόνια προσφοράς του Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση

Ο απολογισμός είναι εντυπωσιακός και αποδεικνύεται ότι τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν τον κόσμο και τον τόπο μας γιατί καλύπτουν ανάγκες στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί το κράτος.

Στην υλοποίηση αυτών των πρωτοβουλιών, εκτός από το Ίδρυμα, σημαντική συμβολή είχαν και αξιόλογοι φορείς, όπως ΜΚΟ, πανεπιστήμια, σχολεία, ερευνητικά κέντρα κ.ά.

Στον δρόμο αυτό συνεχίζει και σήμερα το Ίδρυμα Λάτση, το οποίο σχεδιάζει, διαχειρίζεται και χρηματοδοτεί προγράμματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως η εκπαίδευση, η επιστήμη, η υγεία, η κοινωνική πρόνοια, ο πολιτισμός και το περιβάλλον, με μόνιμη πυξίδα τις καλύτερες συνθήκες για την ελληνική κοινωνία.

Το Ίδρυμα διοικείται από το Εποπτικό Συμβούλιο, στο οποίο μετέχουν η Εριέττα Λάτση, πρόεδρος, και ως μέλη ο Δρ. Σπύρος Λάτσης, η Μαριάννα Λάτση και η Μαργαρίτα Λάτση, και από το Εκτελεστικό Συμβούλιο, στο οποίο μετέχουν οι Δρ. Πέτρος Καλαντζής, πρόεδρος, Δημήτριος Αφεντούλης, γραμματέας, Emmanuel L. Bussetil, ταμίας, και ως μέλη ο Φώτιος Σ. Αντωνάτος, ο καθ. Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, ο Νικόλαος – Γεώργιος Νανόπουλος, ο Ευάγγελος Χρόνης και ο Dr. Herbert Oberhuber.


Σχολιάστε εδώ