Τριγμοί στη Χρυσή Αυγή

Από την άλλη μεριά, έχει αρχίσει η γκρίνια από μεσαία στελέχη για οικογενειοκρατία. Και αφορμή ίσως να είναι το ότι ο πρώην βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος δεν εκλέχθηκε στις πρόσφατες εκλογές, θα μετακομίσει για τις επόμενες από τις Σέρρες στη Θεσσαλονίκη. Τώρα έχει ορισθεί διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Κύκλοι που συναναστρέφονται τη ΧΑ τονίζουν ότι υποβόσκει και αμφισβήτηση της ηγεσίας, ιδιαίτερα μετά τη δήλωση του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Φύσσα.

Στο μεταξύ, επιταχύνονται οι ρυθμοί για την ολοκλήρωση της δίκης, που διεξάγεται σε αίθουσα των Φυλακών Κορυδαλλού. Ήδη έχουν ορισθεί από 10 συνεδριάσεις τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Να σημειωθεί ότι τον Μάρτιο συμπληρώνεται το 18μηνο προφυλάκισης του Ρουπακιά και αν δεν έχει τελειώσει η δίκη θα αποφυλακιστεί και θα του επιβληθεί η κατ’ οίκον κράτηση. Πάντως, σύμφωνα με νομικούς, ο Ρουπακιάς δύσκολα θα αποφύγει τα ισόβια.


Σχολιάστε εδώ