Μετά τα μποφόρ, όλα δείχνουν νηνεμία για το γήπεδο της ΑΕΚ

Η αμηχανία που υπήρχε πριν από την έναρξη της συζήτησης έδωσε τη θέση της σε υψηλούς τόνους και έντονους διαλόγους μεταξύ των δύο πλευρών. Ειδικά η πρόταση του Άρη Βασιλόπουλου να φτιάξει η «Ένωση» το γήπεδό της σε άλλο χώρο και όχι στο δικό της οικόπεδο (αναφέροντας, εκ νέου, περιπτώσεις όπως η έκταση στο ύψος της Renault) έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Όπως ανέφερε λοιπόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, ο Μελισσανίδης απάντησε χαρακτηριστικά σ’ εκείνο το σημείο: «Στη Renault να κάνεις το δημαρχείο, αν θέλεις»!

Εκτός από την ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη, ούτε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του. Έτσι, την ώρα που υπήρχε γενικότερη ένταση στην αίθουσα, ο εκτελεστικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» είπε σε έντονο ύφος στον Άρη Βασιλόπουλο: «Δεν ξέρεις τι λες».

Παρ’ όλα αυτά, η κουβέντα τελείωσε σε ήρεμο κλίμα, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στη δημιουργία μιας ομάδας εργασίας (όπως θα γίνει και με την περιφέρεια) η οποία θα δουλέψει πάνω στο θέμα της διαβούλευσης για την περιβαλλοντική μελέτη, που είναι και το τελευταίο βήμα πριν από την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Ο δήμος, μάλιστα, σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως έγινε αποδεκτό το αίτημα της ΑΕΚ να γίνει το γήπεδο στο οικόπεδό της παρά την πρόταση για… μετακίνησή του, ωστόσο επαναλαμβάνονται οι ενστάσεις / επιφυλάξεις που έχει για μια σειρά από ζητήματα. Είχε προηγηθεί η συνάντηση στην Περιφέρεια μια μέρα πριν, όπου εκτιμήθηκε δεόντως από την αντιπροσωπεία της ΑΕΚ η πρόθεση της Ρένας Δούρου να παραμεριστούν οι παρεξηγήσεις του παρελθόντος και να συμβαδίσει με την «Ένωση» στον δρόμο της νομιμότητας για το γήπεδο. Και είναι ο βασικός λόγος της αισιοδοξίας που εκφράστηκε χαρακτηριστικά από την περίφημη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη περί «Δούρου… Αρένα».


Σχολιάστε εδώ