Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

@ Παρέα με τον Λοβέρδο, ο Βενιζέλος πρότεινε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, όπου ήταν παρών και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, να καταψηφίσουν τον Νίκο Βούτση που πρότεινε για πρόεδρο της Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξαν αντιδράσεις και μάλιστα ένας βουλευτής, ο Γιάννης Κουτσούκος, είπε στον Ευάγγελο: «Εσύ είχες προτείνει να ψηφίσουμε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για πρόεδρο της Βουλής και τώρα θέλεις ένα λάθος που έκανες να το καλύψεις με ένα νέο λάθος». Τελικά δεν τους πέρασε, αφού η απόφαση ήταν για ψήφο κατά συνείδηση. Και, όπως έμαθα, 12 βουλευτές ψήφισαν υπέρ του Βούτση, όπως και ο Θεοχαρόπουλος, και μάλιστα ανοικτά.

@ Καλή θητεία να ευχηθώ στον Δημήτρη Κρεμαστινό, που κατέλαβε τη θέση του δ΄ αντιπροέδρου της Βουλής, την οποία δικαιούται το ΠΑΣΟΚ ως τέταρτο κόμμα. Τη δικαιούνταν τη θέση. Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος περίμενε ότι θα έπαιρνε εκείνος τη θέση και, όπως έμαθα, διαμαρτυρήθηκε έντονα.

@ Κάπως αργούτσικα, Τηλέμαχε Χυτήρη, θυμήθηκες ότι τα δώσαμε όλα στους Γερμανούς χωρίς να πάρουμε τίποτε και το ευχαριστώ τους είναι η ποινή στα κάτεργα που μας έχουν επιβάλει πέντε χρόνια τώρα και πάμε για το έκτο. Τι τους δώσαμε στο πιάτο; «Τα προϊόντα τους αγοράζαμε, το Μάαστριχτ το ψηφίσαμε, το Δουβλίνο ΙΙ το υποστηρίξαμε, τον ΟΤΕ, το αεροδρόμιο, το μετρό τούς τα δώσαμε, τον Χριστοφοράκο τούς τον επιστρέψαμε», έγραφε στο άρθρο του στα «Νέα» ο Τηλέμαχος. Τι πήραμε; Ε, να μην πω τι και με κυνηγάει ο Εισαγγελέας για προσβολή δημοσίας αιδούς…


Σχολιάστε εδώ