Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια

Τα περισσότερα δε σενάρια έχουν ως… βασικό πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο Αντ. Σαμαρά, για τον οποίο οι εκτιμήσεις των στελεχών διχάζονται. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι «οργιάζει» και «βυσσοδομεί» στο παρασκήνιο προκειμένου να μην εκλεγεί ο Β. Μεϊμαράκης. Και άλλοι βάζουν στοίχημα ότι έχει ανοίξει «βεντέτα» με τους Καραμανλικούς, προκειμένου είτε να πάρει στα χέρια του την παράταξη είτε να τη… διαλύσει! Στο περιβάλλον του κ. Σαμαρά «αποδίδεται» και η φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες και κάνει λόγο για απόσυρση από την «κούρσα διαδοχής» ενός εκ των τεσσάρων υποψηφίων.

Φωτογράφισε δε επί της ουσίας τον κ. Μεϊμαράκη, από το περιβάλλον του οποίου διατείνονται ότι διακινητής της συγκεκριμένης φήμης είναι ο Ν. Τσούτσιας, διευθυντής του γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας επί αρχηγίας Σαμαρά…

***

Άλλα πάλι σενάρια εμπλέκουν στην εσωκομματική μάχη τον… τέως βασιλιά και άλλα τον ομογενή από τη Ρωσία επιχειρηματία και πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Τον πρώτο τον συνδέουν με το γεγονός ότι τον Απ. Τζιτζικώστα στηρίζει η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, καθώς αμφότεροι διατηρούν στενές φιλικές και οικογενειακές σχέσεις μαζί του. Τον δεύτερο τον συνδέουν με την απόφαση του Σ. Κεδίκογλου να στηρίξει τον κ. Τζιτζικώστα και όχι τον κ. Μεϊμαράκη, όπως περίμεναν οι περισσότεροι ότι θα κάνει. Όλα αυτά βέβαια ξεκινούν από τη… θεωρία (ή πραγματικότητα;) ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας «δίνει μάχη» υπέρ του περιφερειάρχη.


Σχολιάστε εδώ