Πώς χάλασε του Σούστερ στην Εθνική

Ο Γκιρτζίκης μίλησε με τον Σούστερ το βράδυ της Τρίτης και κατέληξε σε συμφωνία μαζί του. Η συμφωνία θα ίσχυε μέχρι το Μουντιάλ του 2018 και η ετήσια αμοιβή του θα ήταν 500.000 ευρώ συν 80.000 για έναν βοηθό που ήθελε να φέρει από τη Γερμανία. Το πριμ πρόκρισης στα γήπεδα της Ρωσίας θα ανερχόταν στο ποσό των 800.000 ευρώ. Απαράβατος όρος, με τον οποίο αρχικά συμφώνησε ο Σούστερ, ήταν ο Κώστας Τσάνας να παραμείνει στην ομάδα ως Νο 1 βοηθός του ενώ ο βοηθός που απαιτούσε ο Γερμανός θα ήταν ο Νο 2.

Τα παραπάνω εγκρίθηκαν από το ΔΣ της ΕΠΟ. Παράλληλα με το υπό εξέλιξη συμβούλιο, ξεκίνησαν οι επαφές με τον Σούστερ, ώστε να υπογραφεί προσύμφωνο για να καθίσει στον πάγκο στα δύο επόμενα παιχνίδια της Εθνικής με τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ουγγαρία. Όμως, στη διάρκεια αυτών, ο Γερμανός απαίτησε ο έλληνας βοηθός του να μην είναι ο Τσάνας αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου Γιώτης Σταματόπουλος,.

Όταν ο Γκιρτζίκης ενημερώθηκε στη διάρκεια του ΔΣ για την εκτός συμφωνίας απαίτηση του Γερμανού, αποφάσισε να ψάξει από την αρχή να βρει άλλον προπονητή.


Σχολιάστε εδώ