Παρέα με τον Άκη ο Θωμάς

Αλλά για τους ανθρώπους τους οποίους συναναστρέφονται στους κύκλους τους υπάρχει ειδική μεταχείριση.

Ούτε ίχνος φωτογραφίας του κ. Θωμά με χειροπέδες από του… Καίσαρη – αυτό θα έλειπε, να μην ήταν από μαγαζί φίρμα, όπως τα βραχιόλια που φοράει η κυρία του, η οποία κατά σύμπτωση έχει αυτές τις μέρες μπλεξίματα με τον αστυνομικό της.

Αν, πάντως, ο Λιακουνάκος ανήκε στην άλλη πλευρά, θα είχαν βουίξει τα κανάλια και θα τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια με φωτογραφίες από την προσαγωγή του στην Αστυνομία και από εκεί στον ανακριτή. Και βέβαια η υπόθεση των ιπτάμενων ραντάρ είναι μια από τις πολλές υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα. Όπως εκείνη της αγοράς των F-16, που πάει χρόνια πίσω… Δεν πρέπει, πάντως, να έχει ο κ. Λιακουνάκος παράπονο από τις διωκτικές αρχές. Του φέρθηκαν άψογα.

Τον άφησαν να κάνει τις διακοπές του και τις κρουαζιέρες με τη θαλαμηγό του, παρέα με όλους εκείνους τους επιφανείς, που αν τους ψάξει κανένας Εισαγγελέας αρκετοί θα μπουν σε περιπέτειες.

Απομένει να δούμε αν με την απολογία του ο ανακριτής θα τον στείλει στον Κορυδαλλό να κάνει παρέα με τον Άκη, που στην ιστορία των ιπτάμενων ραντάρ ήταν ο παραγγέλλων.


Σχολιάστε εδώ