Οι κανονιές στο Λονδίνο τον έβαλαν σε θέση οδηγού…

Η Αρσεναλ υποδέχεται την Μπάγερν, από την οποία έχει ηττηθεί δύο φορές στα δύο τελευταία τους ραντεβού στο Λονδίνο. Χωρίς βαθμούς σε δύο ματς και χωρίς να έχει παίξει ματς με την Μπάγερν, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι πολύ δύσκολη και πλέον ο κίνδυνος να μείνει για πρώτη φορά από το 1999 εκτός «16» είναι ορατός. Για τον Ολυμπιακό τα δύο ματς με Ντιναμό (3η και 4η αγωνιστική) είναι όλα τα λεφτά. Με 4 έως 6 βαθμούς φτάνει από 7 μέχρι 9 βαθμούς και δεν αποκλείεται να αγκαλιάσει την πρόκριση ή ακόμα και να την εξασφαλίσει (αν η Άρσεναλ κάνει δύο ήττες με Μπάγερν)!
Διότι αν οι Γερμανοί κάνουν τέτοιο χουνέρι στους Λονδρέζους, αυτοί δεν θα μπορούν να πάρουν παραπάνω από έξι πόντους, ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει (αν κάνει μια νίκη και μια ισοπαλία με τους Κροάτες) και την ισοβαθμία με αυτούς, οπότε δεν θα τους αρκεί νίκη επί της αδιάφορης Αρσεναλ στο Λονδίνο, αλλά και να μη χάσουν από την Μπάγερν στο Ζάγκρεμπ.

Ωστόσο, χάρη στη νίκη στο «Emirates», ο Ολυμπιακός θα μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης ακόμα και αν κάνει νίκη ή αν ηττηθεί από Ντιναμό και Μπάγερν και ταυτόχρονα η Άρσεναλ πάρει τρεις σερί νίκες.

Και αυτό διότι την τελευταία αγωνιστική θα υποδέχεται τους Λονδρέζους και με νίκη θα είναι από πάνω στην ισοβαθμία.

***

Το πρόγραμμα

3η αγωνιστική: Τρίτη 20 Οκτωβρίου
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ολυμπιακός
Αρσεναλ – Μπάγερν

4η αγωνιστική: Τετάρτη 4 Νοεμβρίου
Ολυμπιακός – Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Μπάγερν – Αρσεναλ

5η αγωνιστική: Τρίτη 24 Νοεμβρίου
Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός
Αρσεναλ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

6η αγωνιστική: Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου
Ολυμπιακός – Άρσεναλ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπάγερν


Σχολιάστε εδώ