ΚΑΠΙΤΑ-ΛΗΣΤΙΚΑ

• Εκτός και αν εξαρχής δεχθούμε πως υπάρχουν πολίτες δύο ταχυτήτων! Σαφώς και οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες που διαθέτουν την απαραίτητη κεφαλαιακή επάρκεια θα μπορούσαν να προσφέρουν στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, το ερώτημα είναι πόσοι από εμάς τους κοινούς θνητούς, τους μη προνομιούχους, θα έχουμε τα χρήματα να απολαύσουμε τέτοιου είδους υπηρεσίες, που θα έπρεπε να είναι δωρεάν.

• Γνωρίζει κάτι επ’ αυτού η κ. Κατερίνα Σαββαΐδου; Μια και η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων μίλησε για αγαστή συνεργασία μεταξύ της φορολογικής αρχής και των λογιστών – φοροτεχνικών, θα θέλαμε να τη ρωτήσουμε αν κάποια από τα μαγαζιά των δεύτερων στην επαρχία εξακολουθούν να είναι στεγασμένα κάτω από ΔΟΥ πού εργάζονται πρώτου βαθμού συγγενείς τους.

• Τόσοι λαλίστατοι και προβεβλημένοι που να κρύφτηκαν, άραγε; Θα απαντήσει κανείς επί της ουσίας, από την υπηρεσιακή κυβέρνηση και τα κόμματα εξουσίας, στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων, που δήλωσε πως ο ΕΝΦΙΑ, σε συνδυασμό με τον συμπληρωματικό φόρο, στην ουσία δημεύει την αστική ιδιωτική ακίνητη περιουσία, όταν η τεράστιας αξίας εκτός σχεδίου γη σκανδαλωδώς φοροαπαλλάσσεται;


Σχολιάστε εδώ