Η στήριξη Αλαφούζου σε Αναστασίου και ποιο είναι το μυστικό

Παρ’ όλα αυτά, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε για μια ακόμα φορά να δηλώσει τη στήριξή του και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του 42χρονου προπονητή, διαρρέοντας ότι δεν θέλει να οδηγήσει σε ναυάγιο το πρότζεκτ της τριετίας που έχει σχεδιαστεί στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, παρά τα όσα βγάζει προς τα έξω για αμέριστη στήριξη στον Αναστασίου, συζήτησε με συνεργάτες του για την πιθανότητα αλλαγής στην τεχνική ηγεσία και μάλιστα στο τραπέζι έπεσαν τα ονόματα του Γιάννη Βονόρτα, του Μαρίνου Ουζουνίδη, του Σάκη Τσιώλη αλλά και η πιθανότητα να αναλάβει ο Βονόρτας και να αναζητηθεί ξένος τεχνικός.

Τότε γιατί όλες αυτές οι δηλώσεις στήριξης κόντρα στα… μπινελίκια των οπαδών; Ίσως το μυστικό να κρύβεται στην αποζημίωση που πρέπει να λάβουν ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του σε περίπτωση απόλυσης. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να λάβουν περίπου 1 εκατ. ευρώ, χρήματα που πονάνε πολύ το «τριφύλλι» μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Αν και βέβαια, με τον κόσμο στα… κάγκελα και να στολίζει τον Αναστασίου με διάφορα κοσμητικά επίθετα, ουδείς ξέρει τι του ξημερώνει. Τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Αναστασίου μένει. Όταν τις διαβάζετε…


Σχολιάστε εδώ