Δεν έχουν ενδιαφέρον τα κόμματα για τον εφιάλτη του δημογραφικού και την πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας

Τα υπάρχοντα κόμματα δεν φαίνεται ότι έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και της υπογεννητικότητας που μαστίζει την πατρίδα μας, η οποία οδηγείται στο τέλος της ιστορίας της και τη μουσουλμανοποίησή της, με τον εποικισμό που συντελείται από την αθρόα και ανεξέλεγκτη εισροή των λαθρομεταναστών, όπως η ίδια η Βουλή και όλα τα κόμματα τους ονόμαζαν με το ομόφωνο πόρισμα του Φεβρουαρίου του 1993 (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ).

Η λύση κάθε προβλήματος, και μάλιστα οικονομικού, προϋποθέτει την επιβίωση του έθνους. Η κατάσταση, εκτός ολικής ανατροπής, δεν φαίνεται ότι μπορεί να ανατραπεί, αφού οι θάνατοι (83.018) μέχρι τα τέλη Αυγούστου του 2015 υπερβαίνουν τις γεννήσεις (60.131) κατά 22.887, πράγμα που δεν έχει προηγούμενο και ο κατήφορος αυτός θα συνεχισθεί. Στις μέχρι τώρα ομιλίες και δηλώσεις των αρχηγών των κομμάτων ούτε καν μνημονεύεται το δημογραφικό και η υπογεννητικότητα. Το αντιπαρέρχονται ως να μην υπάρχει! Η μόνη δήλωση ήταν του κ. Μεϊμαράκη ότι έχουμε δημογραφικό πρόβλημα, χωρίς ωστόσο να προτείνει λύση. Η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) με την προκήρυξη των εκλογών απέστειλε προς τους αρχηγούς όλων των πολιτικών κομμάτων επιστολή με την οποία τους καλεί να της γνωρίσουν το αργότερο μέχρι 10-9-2015 ποιες είναι οι θέσεις και το πρόγραμμά τους επί του δημογραφικού προβλήματος της χώρας και ποια μέτρα προτίθενται να προτείνουν για τη λύση του, προκειμένου να ενημερώσει τις 200.000 πολύτεκνες οικογένειες εν όψει των εκλογών και να πράξουν αναλόγως στην κάλπη.

Με την επιστολή της τους καλούσε να απαντήσουν ειδικότερα:

1) Εάν θα επαναφέρουν, όπως ίσχυαν ως δημογραφικά κίνητρα έως το 2009, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, την ισόβια σύνταξη και το επίδομα της πολύτεκνης (και και της τρίτεκνης) μητέρας, την εφάπαξ παροχή των 2.000 ευρώ για κάθε μητέρα που αποκτούσε το τρίτο και πλέον τέκνο της.

2) Εάν θα επαναφέρουν τα αφορολόγητα όρια των προστατευομένων παιδιών, ενώ τώρα φορολογούνται οι πολύτεκνοι όπως και οι άγαμοι.

3) Εάν θα απαλλάξουν τους πολυτέκνους ή εάν θα καθιερώσουν απαλλαγή 80% από την εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος, ενώ τώρα πληρώνουν οι πολύτεκνοι την ίδια εισφορά και το τέλος επιτηδεύματος όπως και ο άγαμος.

4) Εάν θα απαλλάξουν τους πολυτέκνους από τον ΕΝΦΙΑ τουλάχιστον για την πρώτη κατοικία τους και εάν θα καθιερώσουν τουλάχιστον απαλλαγή για ποσόν ακίνητης περιουσίας μέχρι 400.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 100.000 ευρώ για κάθε επιπλέον τέκνο τους πέραν του τέταρτου.

5) Εάν θα καθιερώσουν για τους πολυτέκνους και τα τέκνα τους το ποσοστό 20% στους διορισμούς των εκπαιδευτικών, όπως ισχύει για όλα τα υπουργεία.

6) Εάν πρόκειται να καταργήσουν για τους πολυτέκνους τα τεκμήρια διαβίωσης και τον φόρο πολυτελείας.

7) Εάν προτίθενται να επαναφέρουν τις ελεύθερες μετεγγραφές των πολυτέκνων και των τέκνων τους όπως ίσχυαν.

8) Εάν προτίθενται να συμπεριλάβουν και τις οργανώσεις των πολυτέκνων, όπως γινόταν για 30 χρόνια, στους φορείς διανομής των φρούτων, λαχανικών, κ.λπ., που τους έθεσε εκτός η υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 1701Β14-8-2015), με αποτέλεσμα οι πολύτεκνοι να τα στερούνται.

9) Ποια άλλα μέτρα προτίθενται να λάβουν για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας και της συντελούμενης, με ταχύτατους ρυθμούς, πληθυσμιακής αλλοιώσεως του πληθυσμού της χώρας.

10) Εάν και με ποιους τρόπους προτίθενται να ενισχύσουν την αύξηση των γεννήσεων.

Απάντησαν το ΚΚΕ, η Λαϊκή Ενότητα, η Κοινωνία (οι απαντήσεις τους στην ιστοσελίδα της ΑΣΠΕ). Δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Μωραίνει Κύριος ους βούλεται απολέσαι.


Σχολιάστε εδώ