Αλτσχάιμερ έχουν πάθει στη ΝΔ;

Η απώλεια μνήμης τους φθάνει μέχρι του σημείου να μη… θυμούνται ότι επί των ημερών του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού τους, του Αντώνη Σαμαρά, μπήκαν πάνω από 400.000 λουκέτα σε μικρομεσαίες αλλά και σε μεγάλες επιχειρήσεις, οι άνεργοι έφθασαν κοντά στο 1.500.000, μόνο στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής πηγαίνουν 20.000 συνάνθρωποί μας για ένα πιάτο φαγητό, πάνω από 200.000 νέοι με πτυχία έχουν φύγει για το εξωτερικό αναζητώντας δουλειά, τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς τις Εφορίες, από 30 δισ. ευρώ που ήταν επί κυβέρνησης του «λεφτά υπάρχουν» Γιώργου Παπανδρέου, ανήλθαν στα 70 δισ. ευρώ, ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις πετσοκόπηκαν μέχρι 40% ή και παραπάνω σε κάποιες περιπτώσεις.

Και αυτές οι… επιτυχίες δεν είναι οι μόνες. Υπάρχουν και πολλές άλλες, όπως το ΜΗ ξεκαθάρισμα της λίστας Λαγκάρντ, όπου φιγουράρει ο εξ απορρήτων σύμβουλος του Σαμαρά και τώρα του Μεϊμαράκη, αλλά και το θέμα του φίλου της Ντόρας, του εντιμότατου κ. Χριστοφοράκου της Ζήμενς, την έκδοση του οποίου λησμόνησε να ζητήσει ο Σαμαράς από τη φίλη του την Άνγκελα. Όλες αυτές τις επιτυχίες αποφεύγουν να τις αναφέρουν όπως ο διάολος το λιβάνι, γιατί μυρίζουν μπαρούτι.

Κατά τα άλλα, ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού για νέες ανάλογες επιτυχίες… Ευτυχώς, όμως, ο λαός δεν έχει πάθει… Αλτσχάιμερ…


Σχολιάστε εδώ