Πώς ο Ιβάν «έψησε» τον Μπερμπάτοφ να έλθει στην Τούμπα

Και δεδομένου ότι οι όποιες απόπειρες απόκτησης επιθετικού είχαν πέσει στο κενό και πλέον μπορούσε ο «Δικέφαλος» να πάρει μόνο ελεύθερο παίκτη, έδωσε εντολή στον Φρανκ Άρνεσεν να κινηθεί για την… καψούρα του, τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Έναν παίκτη που τον ήθελε εδώ και έναν χρόνο και τώρα που είχε μείνει ελεύθερος από την Μονακό ήταν ευκαιρία.

Μόνο που ο Βούλγαρος ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την Άστον Βίλα. Και τότε ο ηγέτης του ΠΑΟΚ αποφάσισε να τα… παίξει όλα για όλα.

Τα χρήματα που προσέφερε ο Σαββίδης ήταν ένα μεγάλο δέλεαρ για τον Μπερμπάτοφ. Εκτός από τα 1,6 εκατ. ευρώ που του εγγυήθηκε ετησίως για το συμβόλαιό του, θα υπάρχουν και μπόνους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός από το 1,6, το deal έχει και μπόνους 600.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος, εάν βγει πρώτος σκόρερ ή άλλες εκπληρώσεις στόχων. Και το κερασάκι στην τούρτα, για να πειστεί ο Βούλγαρος σταρ να έλθει στην Ελλάδα; Ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων θα δοθεί προκαταβολικά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ένα ποσό γύρω στο 1 εκατ. ευρώ.

Η παρουσίαση του Μπερμπάτοφ έγινε στην Τούμπα, στα πρότυπα των μεγάλων κλαμπ, παρουσία περίπου 8.000 οπαδών και την ιαχή «είναι τρελός ο Βούλγαρος», να δονεί την ατμόσφαιρα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,με την απόφασή του να φέρει τον βούλγαρο επιθετικό στην Τούμπα, δεν θέλησε μόνο να κατευνάσει τα πνεύματα μετά την ήττα στους Ζωσιμάδες. Το έκανε γιατί θέλει το πρωτάθλημα. Ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε πως δεν είναι από τους επιχειρηματίες που συμβιβάζεται εύκολα με το να μην είναι πρώτος. Άλλωστε όταν είχε αναλάβει τον «Δικέφαλο του Βορρά» είχε δηλώσει πως «εγώ ήρθα για τίτλους, δεν συμβιβάζομαι με τη δεύτερη ή τρίτη θέση».


Σχολιάστε εδώ