Λαλιώτης πάντα και παντού…

Ο Κώστας σχεδιάζει το πρόγραμμα του Κινήματος. Είναι ο στρατηγός στη μάχη προς τις κάλπες αλλά και ο εμπνευστής των ομιλιών της προέδρου, οι οποίες είναι πάρα πολύ εύστοχες και βρίσκουν εύηκοα ώτα. Όλα, βέβαια, θα αποτιμηθούν στην κάλπη, με τις ψήφους που θα προσελκύσουν.

@ Μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ όλα τα πρώτα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ ήξεραν ότι θα μετείχε στις εκλογές, είτε σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ είτε μόνο του. Είχαν συγκεντρωθεί περίπου 17 πρώην βουλευτές κυρίως, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Διαμαντίδης, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Χρήστος Αηδόνης, η Αφροδίτη Παπαθανάση και ο Φίλιππος Σαχινίδης, για να συζητήσουν την οργάνωση του εκλογικού αγώνα – ψηφοδέλτια, περιοδείες κ.λπ. Και ξαφνικά βγήκε την επομένη ο Γιώργος Παπανδρέου και ανακοίνωσε ότι, λόγω έλλειψης χρημάτων, δεν θα μετάσχουν στις εκλογές.

@ Με την ευκαιρία να πω ότι η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Κατερίνα Μπατζελή, πρώην βουλευτίνες, θα απόσχουν από την εκλογική αναμέτρηση στις 20 του Σεπτέμβρη.

@ Και μια και είμαστε στον Σεπτέμβρη, κανείς από τους εναπομείναντες στη Χαριλάου Τρικούπη δεν θυμήθηκε την 3η του Σεπτέμβρη, τη γενέθλιο ημέρα του ΠΑΣΟΚ.


Σχολιάστε εδώ