Ο Παναθηναϊκός και πώς κατάντησε το ανέκδοτο του Ντοντό

Σήμερα, 18 χρόνια μετά, ο Παναθηναϊκός έγινε αντικείμενο άλλου περιπαικτικού σχολίου: «Το άλλο με τον… Ντοντό το ξέρετε;». Και αφορμή γι’ αυτό ένας κοντός παίκτης κάποιας… Καμπάλα, που πέταξε το «τριφύλλι» εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο. Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τη χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης. Από την τελευταία ομάδα που μετέχει φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με βάση την ειδική βαθμολογία της UEFA.

Οι οπαδοί ξέσπασαν, έκαναν ντου, την έπεσαν στους παίκτες και ζήτησαν από τον Αλαφούζο να καθαρίσει τον Αναστασίου. Και η πραγματικότητα είναι πως επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση, δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δύο χρόνια με τον Αναστασίου στον πάγκο του δεν μπόρεσε να κερδίσει στην Ευρώπη ομάδες όπως η Εστορίλ και η Καμπάλα.

Όπως επίσης δεν είναι δυνατόν να μην αναζητηθούν ευθύνες για το γεγονός πως από τις μεταγραφές του καλοκαιριού, που έγιναν «βάσει μελετημένου σχεδιασμού» και «στην ώρα τους», με Μπριζ και Καμπάλα δεν βοήθησε ΚΑΝΕΙΣ!

Διότι δεν είναι δυνατόν για όλα να φταίει ο «κλέφτης» Μαρινάκης και η «κακιά» UEFA με τον… γιο του Σάββα, που του κάνουν πλάτες.


Σχολιάστε εδώ