Εκτός ψηφοδελτίου ο Αλέξης Μητρόπουλος!

Τις προηγούμενες ημέρες έφτασε στη Βουλή έγγραφο από τη Δικαιοσύνη με το οποίο ζητείται η άρση της ασυλίας του κ. Μητρόπουλου προκειμένου να κινηθούν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες. Οι εξηγήσεις που έδωσε ο ίδιος φαίνεται ότι δεν έχουν πείσει το Μέγαρο Μαξίμου, που είναι λογικό να ανησυχεί για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η υπόθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εν όψει εκλογών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλ. Τσίπρας έδειξε να κατανοεί τη στάση του στη Βουλή στην ψηφοφορία για το Μνημόνιο (δήλωσε «παρών»), δεν είναι ωστόσο διατεθειμένος να του προσφέρει κάλυψη στην υπόθεση φοροδιαφυγής. Θέμα μη συμμετοχής του κ. Μητρόπουλου στα ψηφοδέλτια έχουν θέσει και κορυφαία στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων και ο Ν. Βούτσης.

Ο ίδιος ο κ. Μητρόπουλος, πάντως, θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθότι στις προηγούμενες εκλογές ήταν πρώτος σε σταυρούς στην περιφέρειά του, ενώ υποστηρίζει ότι έχει εξασφαλίσει το «πράσινο φως» από τον κ. Τσίπρα. Παράλληλα, χαρακτηρίζει «αθλιότητες» τα όσα λέγονται εις βάρος του ακόμη και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση με το 1 εκατ., όπως και τις διαρροές περί αποκλεισμού του από τις εκλογές.


Σχολιάστε εδώ