Είναι ελεγκτές του ΟΠΑΠ και την ίδια στιγμή θέλουν αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ!

Και οι δυο τους, με τη στήριξη του κ. Στεργιώτη, θέλουν να ελέγχουν τον ΟΠΑΠ, την ώρα που έχουν καταθέσει αγωγές με τις οποίες απαιτούν εδώ και τώρα ιλιγγιώδεις για τα σημερινά δεδομένα αποζημιώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Σοφοκλής Αλιφιεράκης διεκδικεί από τον ΟΠΑΠ πάνω από 600.000 ευρώ με αγωγή που έχει καταθέσει, ενώ είναι μέλος της επιτροπής που ελέγχει τον Οργανισμό. Ο κ. Αλιφιεράκης εργαζόταν στον ΟΠΑΠ την περίοδο 2007 – 2010. Μάλιστα, πρόσφατα του επιδικάστηκε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό (σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ), χρήματα που αφορούν αποζημίωσή του από τον Οργανισμό.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δ. Παναγέας (ο κουμπάρος του Σ. Αλιφιεράκη), ο οποίος έχει διοριστεί από τον στενό του φίλο και πρώην συνεργάτη του στο Καζίνο Λουτρακίου Αντ. Στεργιώτη στην ειδική τριμελή επιτροπή που ελέγχει τον ΟΠΑΠ. Και αυτός με αγωγή κατά του Οργανισμού διεκδικεί το ποσό των 3.000.000 ευρώ (!) αλλά και την επαναπρόσληψή του ως νομικού συμβούλου.

Το πώς είναι δυνατόν ελεγκτές που έχουν προσωπική αντιδικία με έναν Οργανισμό και στοχεύουν σε ίδιον οικονομικό όφελος να μπορούν να κάνουν με αμεροληψία έλεγχο στον ίδιο Οργανισμό είναι ακατανόητο και χωρίς προηγούμενο.


Σχολιάστε εδώ