Το ξεθεμελίωμα της θρησκείας μας απαίτησαν οι Άθεοι από τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας Τ. Κουράκη

Στα κάγκελα, όπως έμαθα, είναι οι βουλευτές του Μεϊμαράκη αλλά και του Καμμένου, και όχι μόνο, με την πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΜΚΟ (!) Ένωσης Αθέων Φώτη Φραγκόπουλο και τον ταμία των Αθέων Αντώνη Μαρκουίζο. Και ξέρετε τι του ζήτησαν; Ξεθεμελίωμα της θρησκείας μας! Απαιτούν απαλλαγή από τα Θρησκευτικά για όλους, κατάργηση της καταγραφής του θρησκεύματος στα δελτία των μαθητών και στα απολυτήρια, κατάργηση του εκκλησιασμού, της πρωινής προσευχής και του αγιασμού, κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών στο δημοτικό και στο γυμνάσιο, κατάργηση του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών και ένα σωρό άλλα.

Δεν ξέρουμε τι τους απάντησε ο υπουργός κ. Κουράκης, κάνει όμως εντύπωση το ότι αυτήν τη συνάντηση απέφυγε να τη δημοσιοποιήσει – άραγε, για ποιον λόγο;

Έσπευσαν, όμως, να βγάλουν ανακοίνωση οι Άθεοι, οι οποίοι απαιτούν οι θρασύτατες καταργήσεις να ισχύσουν για όλους τους μαθητές, δηλαδή και για τους θρησκευόμενους. Κατόπιν αυτού, ο κ. Κουράκης οφείλει να γνωστοποιήσει τις θέσεις του απέναντι στο γκρέμισμα της Εκκλησίας μας που του ζήτησε η Ένωση Αθέων. Στο καίριο αυτό θέμα θα πρέπει να ακουστεί και η θέση του πρωθυπουργού. Εκλογές είναι στον ορίζοντα, να ξέρουν οι πολίτες που θα πάνε στις κάλπες σε ποιον Θεό πιστεύει η κυβέρνησή του.

Να σημειωθεί ότι το θέμα έγινε γνωστό από ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.


Σχολιάστε εδώ