Τα άνθη του ΚΑΚΟΥ

* Το κακό δεν είναι ότι ο Μεϊμαράκης νομίζει ότι θα κερδίσει τις εκλογές. Το… χειρότερο είναι ότι το πιστεύει κιόλας! Αν αρχίσει να είναι και σίγουρος…

* Με διάγγελμα ανακοίνωσε ο Τσίπρας τις πρόωρες εκλογές. Τι έγινε; Δεν βρήκαν εύκαιρο παπά για το… τρισάγιο;

* «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε», είπε στον απολογισμό του για το έργο της κυβέρνησης. Αν ήταν και στον «Τιτανικό», θα πανηγύριζε που σώθηκαν τα σωσίβια!

* Και πρόσθεσε: «Αποδείξαμε ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε»! Ασχέτως αν χάσαμε κατά κράτος.

* Δικαίως διαμαρτύρεται ο Λαφαζάνης ότι η κυβέρνηση βαφτίζει το κρέας ψάρι. Αφού είναι γνωστό ότι πρόκειται για σούσι.

* Υπάρχει, λέει, σοβαρό ενδεχόμενο να μην είναι στη νέα Βουλή ο Βαρουφάκης. Είναι δυνατόν; Σαν να λέμε… τσίρκο χωρίς παιχνιδιάρη ελέφαντα.

* Καθησυχάζει πάντως ο… παιχνιδιάρης ότι θα παραμείνει πολιτικά ενεργός. Δεν έχει κλείσει και το «Πρωϊνό» του Mega.

* Μην το ψάχνετε. Εδώ ο Καμμένος υπέγραψε τρίτο (και χειρότερο…) Μνημόνιο και (κάνει πως) νομίζει ότι νίκησε στα Δερβενάκια. (Στα ρεπό του κάνει ιστιοπλοΐα στ’ ανοιχτά της Λούτσας…).

* Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές είναι η αυτοδυναμία, τονίζει ο Π. Σκουρλέτης. Και αμέσως μετά τα… Καλλιστεία «Μις Υφήλιος». Έπονται τα Όσκαρ…

* Ενώ ο Αλ. Φλαμπουράρης αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση θέλει να εξαντλήσει την τετραετία. Εκτός από τα… αποθέματά μας σε χιούμορ.

* Εγγυητές της πολιτικής σταθερότητας δηλώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Πώς λέμε ρυθμιστής του πρωταθλήματος η Καλλονή Λέσβου. Του λαϊκού τραγουδιού η Πάολα.

* Η αρμόδια υπουργός Τ. Χριστοδουλοπούλου δεν έφυγε διακοπές για να λύσει το Μεταναστευτικό. Έτσι εξηγείται γιατί έγινε όλο αυτό το… «μπάχαλο».

* Ο Β. Λεβέντης δηλώνει βέβαιος ότι στις εκλογές θα κάνει την έκπληξη και θα πάρει πάνω από 5%. Μα, τότε δεν θα πρόκειται για έκπληξη, αλλά για… ηλεκτροπληξία.

* «Είκοσι πέντε χρόνια με είχαν ξεγραμμένο, τώρα ήρθε η στιγμή της δικαίωσης». (Της… φαρσοκωμωδίας).

* Ειδικό ρόλο στο κόμμα Λαφαζάνη αναλαμβάνει ο Μ. Θεοδωράκης. Θα ηγηθεί της εκστρατείας για την απελευθέρωση της Πόλης.

* Κατά τον Κυρ. Μητσοτάκη, η ΝΔ θα κατέβει στις εκλογές με στόχο την πρωτιά. Στις εκλογές ή στις… Απόκριες;

* Αν το ‘ξεραν οι μετανάστες ότι το θέμα τους το χειρίζεται αυτοπροσώπως η Τ. Χριστοδουλοπούλου, θα είχαν εγκαίρως αλλάξει διαδρομή. Τουρκία, Κως… Τζιμπουντί.

* Σε λαϊκό ξεσηκωμό κατά της κυβέρνησης καλεί ο Θ. Πάγκαλος. Σοβαρά; Ώρα είναι να βγει και ο Βενιζέλος και να κάνει δημόσια έκκληση για… δίαιτα.

* Πώς; Φυσικά και δεν υποτιμάμε τη σημασία της πρότασης του Θόδωρου. Απλώς είναι η πρόταση που έχει για πέταμα τη σημασία του Θόδωρου.

* Παλαιστίνιοι κατηγορούν το Ισραήλ ότι χρησιμοποιεί… δελφίνια (!) για να τους κατασκοπεύει. Συγγνώμη, αλλά τέτοιες θεωρίες συνωμοσίας ούτε εδώ ο Π. Καμμένος.

* Ωραία το έθεσε ο Βορίδης: «Η ΝΔ δεν πρέπει να παριστάνει κάτι που δεν είναι». Αλλά; Να μην είναι αυτό που… παριστάνει!

* Πρώτη προτεραιότητα της Λαϊκής Ενότητας θα είναι να καταργήσει τα Μνημόνια. Δεύτερη να… βγει στο κουκλοθέατρο.

* Ο Μεϊμαράκης τσακώνεται με τον Παυλόπουλο, συμμαχεί με την Κωνσταντοπούλου, καλοπιάνει τον Μιχαλολιάκο… Όχι ότι δεν ξέρει τι του γίνεται, απλώς τα έχει χαμένα.

* Για να λέει ο Άδωνης ότι… «κάτι πίνει» ο Καμμένος, δεν μπορεί, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Από το ίδιο… φαρμακείο ψωνίζουν!


Σχολιάστε εδώ