Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

@ Να σκεφθείτε ότι απαίτησε να μιλήσει ενώ ήταν η σειρά της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ο προεδρεύων αναγκάσθηκε να του δώσει τον λόγο για να μη φωνάζει, παρότι δεν το προβλέπει ο Κανονισμός. Και ο λόγος ήταν ένας και μόνο: Να καπελώσει τη Φώφη! Να δείξει ότι αυτός είναι ο αρχηγός. Έλα, όμως, που δεν τα κατάφερε, γιατί η ομιλία της ήταν η καλύτερη από όσες έχει κάνει ως τώρα. Κάτι που σημαίνει ότι έχει δίπλα της στελέχη ικανά και με μεγάλη εμπειρία, που γράφουν ή διαμορφώνουν το τελικό κείμενο σε συνεργασία με τη Φώφη. Όπως ο γραμματέας Επικοινωνίας, καθηγητής Θοδωρής Παπαθεοδώρου και ο… γκουρού Κώστας Λαλιώτης.

@ Αλλά να γυρίσω στον φίλο μου τον Βαγγέλη. Οι κουβέντες του με τον αγαπημένο του Αντώνη για τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Κόμματος πήγαν περίπατο. Τους πρόλαβε ο Αλέξης, που και μόνο με το άκουσμα του ονόματός του βγάζουν σπυριά… Έτσι, πάλι με χρόνια με καιρούς ξανασυζητάνε.

@ Και κάτι ακόμη. Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου έκοψε από γραμματέα του ΠΑΣΟΚ τον Παύλο Χρηστίδη, πρώην γραμματέα της Νεολαίας, που -όπως άκουσα- είχε τη στήριξη του Αντώνη Λιβάνη και του Κώστα Λαλιώτη. Ο Μιλτιάδης, ο οποίος είναι δίπλα στη Φώφη από τότε που ζούσε ο αξέχαστος Γιώργος Γεννηματάς, ήταν υπέρ της επιλογής του Ξεκαλάκη, ο οποίος και εκλέχθηκε, μόνο που δεν είναι γνωστός πέρα από τον στενό κομματικό χώρο.


Σχολιάστε εδώ