Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…

Η Κέρκυρα αποβλήθηκε, λόγω της εικονικής μεταβίβασης των μετοχών της νησιώτικης ΠΑΕ και έπρεπε να μπει για τα καλά ο Αύγουστος ώστε να επικυρωθεί η βαθμολογία της περσινής σεζόν.

Απορρίφθηκε μόλις προχθές (!) και η έφεση του Απόλλωνα Σμύρνης, του 3ου της Football League, για συμμετοχή του στη μεγάλη κατηγορία αντί του Λεβαδειακού, που είχε υποβιβαστεί με βάση τη βαθμολογία της σεζόν 2014-2015.

Οι ομάδες στενάζουν οικονομικά, όπως άλλωστε και ολόκληρη η χώρα, που βιώνει στο πετσί της την κρίση. Χορηγός δεν υπάρχει, πράγμα πρωτοφανές, αφού η διοργανώτρια τα ‘σπασε με τον ΟΠΑΠ και αναζητά εναγωνίως αντικαταστάτη του για να μπει και κανένα φράγκο στα ταμεία των ΠΑΕ, βασικά των μικρών.

Παράλληλα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο πήρε μια μικρή αναβολή για τη 2η αγωνιστική, ώστε να μη βρεθούν ομάδες να παίζουν χωρίς θεατές.

Στο αγωνιστικό, η ΑΕΚ επέστρεψε ύστερα από απουσία δύο ετών στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως κι ο Ηρακλής, έπειτα από τετραετή απουσία.

Φαβορί, εκ προοιμίου, είναι ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, ο οποίος έχοντας εξασφαλίσει τα 30 εκ. ευρώ του Τσάμπιονς Λιγκ ενισχύθηκε σημαντικά και έχει στον πάγκο του τον πολλά υποσχόμενο Μάρκο Σίλβα.

Το πρωτάθλημα, που σύμφωνα με το πρόγραμμα ξεκίνησε χθες με τις αναμετρήσεις Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης , Καλλονή – Ηρακλής και ΑΕΚ – Πλατανιάς, συνεχίζεται σήμερα με τα ματς:

19:15 Ατρόμητος – Λεβαδειακός

19:15 ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη

19:15 Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα

21:30 Ολυμπιακός – Πανιώνιος

Η πρεμιέρα ολοκληρώνεται, αύριο Δευτέρα, με τη συνάντηση Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός στις 21:30.


Σχολιάστε εδώ