Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εκεί που μας χρωστούσανε…

Ναι, το κατόρθωσε κι αυτό!

Έτσι την Παρασκευή μπροστά στον άλαλο κατά τα άλλα (ενώ το παίζει λαλίστατος…) αρχηγό της ΝΔ Β. Μεϊμαράκη «τα ‘ριξε» στον Πρ. Παυλόπουλο επειδή -λέει- δεν τη φώναξε για να τον ενημερώσει για την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων πριν ξεκινήσει τις διερευνητικές εντολές!

Μάλιστα μίλησε και για ατόπημα του Προέδρου, ποια;

Αυτή η οποία έχει κάνει ένα διαρκές ατόπημα, θεσμολάγνο μεν αλλά πανθομολογουμένως ατόπημα, όλη τη σύντομη θητεία της σε αυτή τη θέση!

Προφανώς στην πρεμούρα της και στον οίστρο της να εμφανίσει μια έσχατη «αντιστασιακή» εικόνα εμφανίστηκε να αγνοεί και το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής, που κατά τα άλλα επικαλείται.

Και ως προς την άγνοια του κανονισμού της απάντησαν εύστοχα συνεργάτες του Προέδρου.

Και της υπενθύμισαν ότι σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 6 αυτού του κανονισμού εκείνη όφειλε να ενημερώσει τον Πρόεδρο για τη μεταβολή στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που δεν έπραξε.

Βεβαίως ακόμα και μετά αυτή τη μεταβολή ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πρώτο κόμμα, αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα. Η κυρία -και αυτό είναι το ζήτημα- δεν ενημέρωσε ως όφειλε τον Πρόεδρο και επιπλέον μετά περισσού θράσους τον κατήγγειλε κιόλας. Δηλαδή λειτούργησε με τη λογική «εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι»!

Μάλλον όμως η κυρία Ζωή, επειδή θεωρούσε βιλαέτι της τη Βουλή, θεώρησε ότι τα κόλπα της εκεί θα τα εφάρμοζε και στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών. Δηλαδή θα ήθελε να «πετύχει» καθυστερήσεις και… εκλογές με την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!

Κι επειδή ο Παυλόπουλος της ακύρωσε τα σχέδια, προχώρησε σε μέγιστο θεσμικό ατόπημα, για το οποίο θα κριθεί. Και ήδη κρίνεται.

Κι αποχαιρετά την Αλεξάνδρεια που χάνει…

Όσο για την αλαλία του κ. Μεϊμαράκη, ε, τι να πούμε.

Εδώ ο άνθρωπος από κει που την έβριζε τη Ζωή, την κατέστησε ξαφνικά… παράγοντα των κρίσιμων εξελίξεων. Το ίδιο και απ’ τη μεριά της κυρίας!


Σχολιάστε εδώ