Αποστολικά και… άλλα

* Παρακαλώ, προσδεθείτε. Η κυβέρνηση προσγειώθηκε στην πραγματικότητα των αεροδρομίων. Το αεροπλάνο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε έναν ανεφοδιασμό στη Γερμανία και επέστρεψε στην αλήθεια της πολιτικής ζωής.

* Πώς το είπε κρητικός παπάς; Κάθε μέρα προσεύχομαι στον Άγιο Ακίνδυνο να προστατεύει τη χώρα από τους αγίους του κινδύνου… Αμήν, πάτερ μου. Αλληλούια.

* Και όμως υπάρχει σκέψη στη ΝΔ για μια χαλαρή συνεργασία με πολλούς διωχθέντες του παρελθόντος. Για ψηφοδέλτια ούτε λόγος, αλλά αν υπάρξει ο μεγάλος συνασπισμός, όλο και κάποια θέση θα καβατζώσουν.

* Με καλοκαιρινές εμφανίσεις, Σταύρο μου, δεν πρόκειται το Ποτάμι σου να γίνει ποταμός. Μάλλον για ρυάκι πηγαίνει.

* Θέλουμε Καμπουράκη για τον χειμώνα. Αυτός ο Τάκης και η Τζήμα πολύ ξινίλα, βρε παιδί μου…

* Αν κάνουν το λάθος οι Μαξιμάρχες και κλείσουν τον Τσίπρα στη γυάλα του Μαξίμου, όπως έκαναν και άλλοι στο παρελθόν, πολύ φοβάμαι ότι θα έχει την τύχη τους…

* Κανείς διαφωνών στα ψηφοδέλτια του νέου ΣΥΡΙΖΑ, είναι η απόφαση του Αλέξη.

* Άλλο αριστεροσύνη και άλλο αριστεροπαραφροσύνη.

* Το δικό τους ψέμα, δική σας αλήθεια και η δική σας αλήθεια, δικό τους ψέμα.

* Στα σοβαρά, η κυβέρνηση σκέφτεται να αξιοποιήσει το FB για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Θα σε βλέπει να χαλάς, να καλοπερνάς, ενώ δηλώνεις πένης, φτωχός, άνεργος και θα σου στέλνει τον λογαριασμό. Αυτό το FB θα καταστρέψει σπίτια…

* Διά πάσαν νόσον και διά πάσαν… ακακία δεν φταίει ο Λαφαζάνης.

* Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει λύσει το ζήτημα της θέρμανσης για τον χειμώνα. Θα μοιράζει σχισμένα Μνημόνια για τα τζάκια και θα ζεσταίνεται ο κόσμος. Όσοι δεν έχουν, θα παίρνουν τις στάχτες να πλένουν τα ασπρόρουχα. Για όσους δεν γνωρίζουν, οι στάχτες, ο άθος, είναι το καλύτερο απορρυπαντικό για ασπρόρουχα.

* Ποιος υπουργός σεληνιάζεται τις νύχτες με τα αστέρια;

* Φήμες θέλουν τον Γλέζο να κρατάει τη σημαία στο Επικρατείας του Λαφαζάνη. Ίδωμεν.

* Ο Βενιζέλος δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει. Οι σκέψεις πολλές, τα σενάρια δύσκολα.

Των Δώδεκα Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ