Τα άνθη του ΚΑΚΟΥ

* Τελικά, αντί να σκίσει ο ΣΥΡΙΖΑ το Μνημόνιο, το Μνημόνιο σκίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

* Νέο αντιμνημονιακό κόμμα φτιάχνουν Λαφαζάνης, Στρατούλης κ.λπ. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα, αν δεν εξελιχθεί σε κωμωδία.

* Είναι βέβαιο ότι, όταν λέει ο Μεϊμαράκης «αν τεθεί ζήτημα, είμαστε έτοιμοι», εννοεί τις πρόωρες εκλογές; Και όχι τις… επικείμενες Απόκριες;

* Και όταν τονίζει πως «πρέπει να συνθέσουμε τον ενθουσιασμό των νέων με την εμπειρία των παλιών» αναφέρεται σίγουρα στη ΝΔ; Και όχι στο… Καρναβάλι της Πάτρας;

* Ρεαλιστική και ολοκληρωμένη πρόταση για τη σωτηρία της χώρας έχουν στην Αριστερή Πλατφόρμα. Εκτός από μεγάλη ιδέα (…για την Ελ. Φουρέιρα!).

* «Συνεπή αριστερό» χαρακτήρισε τον Λαφαζάνη ο Βορίδης! Μιλάμε, χειρότερα και από το να πει ο Γιακουμάτος χαριτωμένο και σέξι τον Μεϊμαράκη.

* Μικρό το κακό, αν σκεφτείς ότι ο Κουρουμπλής νομίζει πως βάζει τάξη στην Υγεία. Όπου να ‘ναι ξεκινάει να πάρει και την Τροία.

* Το ΚΚΕ αποκλείει κατηγορηματικά μελλοντική συνεργασία με τον Λαφαζάνη. Για τη νέα σεζόν έχουν κλείσει ήδη με τον… Μ. Χριστοδουλόπουλο.

* Ενώ ο Γ. Πανούσης επισημαίνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μάθει να κυβερνάει». Μέχρι τώρα έπαιζε σουντόκου;

* Σπαραξικάρδια δήλωση Ν. Δένδια: «Εκβιαζόμαστε από τον Τσίπρα, αλλά για χάρη του λαού ψηφίζουμε τη συμφωνία». Αμάρτησα για τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος.

* Κυβέρνηση με… κορμό τη ΝΔ ονειρεύεται η Ντ. Μπακογιάννη. Μα, αυτό δεν είναι όνειρο αλλά εφιάλτης στον δρόμο με την… Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου.

* «Να εγκαταλείψουν τη χώρα ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας» ζητάει ο Άδ. Γεωργιάδης. Τι έγινε; Δεν αντέχει τον ανταγωνισμό με τον Λαπαβίτσα; Στην… παντομίμα!

* Ώστε υπάρχει στο διαδίκτυο κίνημα υπέρ του Βαρουφάκη; Ε, αν σκεφτείς ότι το 10% των Ελλήνων έχει τάσεις αυτοκτονίας, είδηση είναι ότι δεν έχουν βγει υπέρ του… Ευρ. Στυλιανίδη.

* Αυτά είναι τα δεινά της δημοκρατίας, κύριε Λαφαζάνη: Βγαίνει ξαφνικά ο Βορίδης, σας πλέκει το εγκώμιο και σας… εκθέτει ανεπανόρθωτα.

* Ο δε Ν. Νικολόπουλος πενθεί τον χαμό της μητέρας του μέσω… twitter. Με το καλό και στην Αννίτα Πάνια.

* Για να τιμήσει τη μνήμη της, ανέβασε φωτό με το φέρετρο! Δηλαδή, αν δεν ήθελε να την τιμήσει, τι θα έκανε;

* Stand up comedy στην εκπομπή του Θέμου;

* Σοβαρές… αναλύσεις σε ξένα Μέσα Ενημέρωσης ότι αν αποτύχει η Αριστερά θα ενισχυθούν η Χρυσή Αυγή και ο Στρατός. Γιατί όχι, δηλαδή, και το κουκλοθέατρο;

* Με ποιο επιχείρημα αποκλείουν το ενδεχόμενο αναβάθμισης του «Δελφινάριου», του Αγροτοσυνεταιρισμού Βόλου, του Φεστιβάλ Τσακώνικης Μελιτζάνας;

* Καλλιτεχνικά νέα: Ο Φ. Κουβέλης σκέφτεται να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική. Γκεστ εμφανίσεις στην επαρχία προγραμματίζει ο Τ. Βοσκόπουλος.

* «Εμείς είμαστε η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ», διαμηνύει ο γίγας Λεουτσάκος. Δεν βαριέσαι, σύντροφε. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.

* Η Ρ. Μακρή ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει προτάσεις να βγει στο λαϊκό τραγούδι. Τρέμε, Πάολα!

* Προ 100 χρόνων, προφητεία προβλέπει ότι οι Έλληνες θα επιστρέψουν στη Μικρά Ασία. Προς το παρόν, έχει έρθει εδώ η… Ασία!


Σχολιάστε εδώ