Στα άκρα ΕΠΟ και Καραγκούνης

«Ο Καραγκούνης με τη συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής. Έκανε αρκετά πράγματα για τα οποία έδωσα τόπο στην οργή, όμως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΟ και στη συνέχεια προχώρησε σε… αποκαλύψεις: «Στην Πολωνία, στο φιλικό μετά την ντροπιαστική ήττα στα Νησιά Φερόε, οι Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Κατσουράνης ζήτησαν από εμένα και τον Καραγκούνη να συζητήσουμε για την Εθνική. Όμως αυτός προτίμησε να βγει έξω, λέγοντας ότι μιλάει μόνο ιδιωτικά με τον πρόεδρο».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και πάντα με βάση όσα είπε στο ΔΣ: «Ο Καραγκούνης έκανε παρατηρήσεις στον Μαρκαριάν επειδή μιλούσε μαζί μου». Ακόμη ο Γκιρτζίκης κατήγγειλε πως ο Ουρουγουανός «αναγκαζόταν να κάνει πράγματα που του ζητούσαν άλλοι και, στο τέλος, δεν πίστευε ούτε ο ίδιος».

Για τον Κωστένογλου, ο Γκιρτζίκης τόνισε ότι «και αυτός είναι μέρος του προβλήματος στην Εθνική και πρέπει να φύγει». Ακόμη πρόσθεσε ότι «θα φύγει και όλο το ιατρικό τιμ της ομάδας».

Όσο για το μέλλον; Είναι χαρακτηριστικός ο επίλογος του προέδρου της ΕΠΟ στην τοποθέτησή του στο ΔΣ: «Η Εθνική θα ξεκινήσει από το μηδέν. Πρέπει να αλλάξουν όλα».

Η άποψη του Καραγκούνη, βέβαια, είναι διαφορετική. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας κατηγόρησε την ΕΠΟ για έλλειψη σεβασμού και επικοινωνίας, τονίζοντας πως αφήνει να αιωρούνται πράγματα που θίγουν την υπόληψή του. Παράλληλα κάλεσε τον Σέρχιο Μαρκαριάν αν έχει να του προσάψει παρεμβάσεις στο έργο του να το κάνει ανοιχτά. «Έχουν περάσει 20 μέρες από όλο αυτό που έχει ξεκινήσει, εγώ δεν έχω ενημερωθεί από κανέναν για οτιδήποτε. Βλέπω συνέχεια στα ΜΜΕ να σπιλώνεται η επαγγελματική μου αξιοπρέπεια και δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο για να με ενημερώσει για τίποτα. Έχω μάθει από τα ΜΜΕ ότι υπάρχει μια απόφαση, αλλά εγώ δεν ξέρω επίσημα τίποτα. Δεν συνάδει αυτό με τη συμπεριφορά μου όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά για την Εθνική, που την υπηρετώ 24 χρόνια. Τα ξέρουν τα τηλέφωνά μου. Περιμένω να με πάρουν και μετά να κάτσουμε κάτω και να δούμε τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει.

Να μου κοινοποιηθεί κάτι και να μιλήσει και ο κ. Μαρκαριάν με ονόματα και διευθύνσεις. Εσείς έχετε ακούσει από τον κ. Μαρκαριάν τέτοια πράγματα; Ούτε σε μένα έχει πει κάποιος κάτι».


Σχολιάστε εδώ