Μια ζωή τα ίδια…

Τελευταία κρούσμα η απουσία του από την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, για την οποία επικαλέστηκε παρεξήγηση και είπε πως νόμιζε ότι η προπόνηση ήταν απόγευμα. Το όλο θέμα ξεκίνησε από το παιχνίδι με την Ανόρθωση και την απαράδεκτη ενέργειά του να κτυπήσει αντίπαλο εκτός φάσης. Τότε ο Δέλλας είχε πει ότι δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία. Ο «Τρομοκράτης» ξέσπασε, τότε, με πίκρα και παράπονο μόλις διάβασε στα social media τα σχόλια οπαδών της ΑΕΚ μετά το φιλικό με την κυπριακή ομάδα. Και πάνω στην ένταση των στιγμών εκείνων δεν δίστασε να ξεστομίσει στους ανθρώπους του: «Φεύγω αν το θέλουν! Γυρίζω την προκαταβολή στον Μελισσανίδη που μου φέρθηκε σαν πατέρας και λύνω το συμβόλαιο αν μου το ζητήσει»!

Ακολούθησαν οι αποδοκιμασίες όταν έγινε αλλαγή στο ματς με τη Σεβίλλη, που προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του «Τίγρη»: «Όπως και αν παίζει, δεν δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά από την πλευρά σας. Είναι παίκτης της ΑΕΚ πλέον και πρέπει να τον σεβόμαστε όλοι. Θα έρθουν και τα γκολ. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τις αποδοκιμασίες δεν θα βοηθήσει κανέναν. Ούτε την ΑΕΚ ούτε τον ποδοσφαιριστή», είπε μεταξύ άλλων σε στελέχη των οργανωμένων.

Το δεύτερο τηλεφώνημα του Μελισσανίδη ήταν στον ίδιο τον Τζιμπούρ! «Μη μασάς. Είσαι παικταράς, σε στηρίζω και σε πιστεύω. Τα γκολ θα έρθουν, ξέρεις εσύ τι πρέπει να κάνεις»… του είπε μεταξύ άλλων. Όλα αυτά, όμως, φαίνεται πως έπεσαν στο κενό… Κάτι δεν έχει καταλάβει καλά ο Αλγερινός και μένει να φανεί πώς θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ το θέμα…


Σχολιάστε εδώ