Κάτι ξέρει ο Σταϊκούρας;

Σε δήλωσή του μίλησε για «κατάρρευση, με τεράστιο κόστος για τους επενδυτές. Κυρίως τους μικροεπενδυτές. Κόστος που έχει συσσωρευτεί και διογκωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2015. Ευθύνες για όλα αυτά υπάρχουν». Και κατέληξε προειδοποιώντας ότι «θα αναζητηθούν. Σε όλα τα επίπεδα»!

Επειδή είναι πάντα μετρημένος στα λόγια του, τι ξέρει άραγε ο Σταϊκούρας;

***

Στάση πληρωμών έχει κάνει η ΝΔ!

Πάνω από πέντε μήνες έχει βάλει μέσα τους εργαζομένους της η ΝΔ. Και δεν είναι και λίγοι, ζωή να ‘χουν. Ξεπερνούν τους 250 και εργάζονται σε όλους τους τομείς του κόμματος. Και από αποδοχές, υπάρχουν οι προνομιούχοι και οι είλωτες. Οι μισθοί είναι από 1.000 ευρώ μέχρι… 300 ευρώ τον μήνα. Και καταλαβαίνετε ποιοι είναι των χιλίων ευρώ. Οι συνήθεις κολλητοί. Υπάρχουν βέβαια και οι υπερπρονομιούχοι. Είναι γύρω στους 10 που παίρνουν από 2.000 και κάτι… ψιλά παραπάνω. Και αυτούς δεν τους αγγίζουν τα Μνημόνια…

***

* Και να θέλει να αγιάσει ο Β. Μεϊμαράκης, δεν τον αφήνουν… Πληροφορούμαι ότι προ ημερών τον επισκέφθηκε στο γραφείο του στη Λ. Συγγρού παλαιό κομματικό στέλεχος, με μακρά διαδρομή στο κόμμα, σε κατάσταση… ανεξέλεγκτου ενθουσιασμού. Δεν περιορίσθηκε μάλιστα στο να τον συγχαρεί για τις μέχρι τώρα κινήσεις του, αλλά έκανε ένα (μεγάλο) βήμα πιο πέρα. Του συνέστησε να είναι έτοιμος διότι ενδεχομένως πολύ σύντομα θα κληθεί να πάρει στα χέρια του τις τύχες της χώρας! Αφήνοντας εμβρόντητο ακόμη και τον κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος γνωρίζει ότι αυτή τη στιγμή έχει λιγότερες πιθανότητες να κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές από ότι να πάρει το Γιουρόπα Λιγκ ο Ατρόμητος Περιστερίου.

***

* Λίγο αργά το κατάλαβες, Νίκο Δένδια, ότι η Νέα Δημοκρατία με τον Σαμαρά στο τιμόνι όχι απλώς είχε παρεκκλίνει προς τα δεξιά αλλά είχε ξεπεράσει και τον Καρατζαφέρη. Ιδιαίτερα με… στρατηγούς τον Χρύσανθο και τον Μουρούτη. Σωστά, πάντως, ο πρώην υπουργός πιστεύει ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί να επαναφέρει τη ΝΔ στο κέντρο του πολιτικού συστήματος, αρκεί να ξεφορτωθεί τα γνωστά βαρίδια, που ενδιαφέρονται μόνο για τον σκληρό πυρήνα γιατί εκεί έχουν ακροατές.


Σχολιάστε εδώ