Έπαιξε χωρίς μεταγραφές και δεν του φταίει κανείς…

Διότι οι «πράσινοι» έπαιξαν το κρισιμότερο, από οικονομικής άποψης, παιχνίδι της χρονιάς χωρίς να έχουν βοήθεια από τους νέους ποδοσφαιριστές, κάτι που επισήμανε και ο Γιάννης Αναστασίου…

Ο Μίκαελ Εσιέν ήρθε και παραμένει στο ιατρικό δελτίο, με την προσδοκία ότι θα αγωνιστεί τον Σεπτέμβριο και ενώ ήδη θα έχουν παιχθεί πάρα πολλά για το «τριφύλλι».

Στα παράδοξα του μεταγραφικού σχεδιασμού και η απόκτηση ενός στόπερ, όπως είναι ο Δανός Τελάντερ, για τον οποίο ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα μπορεί να αγωνιστεί, αφού ήρθε με τραυματισμό!

Ο Γερμανός Βέμερ δείχνει χτυπητές αδυναμίες, σε σημείο που πολλοί αναπολούν τον Μπούρμπο! Ο Λουντ μπήκε ως αλλαγή, αλλά δεν κατάφερε να δώσει πνοή στην ομάδα. Όσον αφορά τον Καλτσά, που ταξίδεψε στο Βέλγιο, αλλά έμεινε εκτός αποστολής, κρίνεται σε πρώτη φάση από τον Αναστασίου ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει ακόμα… Ο Σέρχιο Σάντσεθ είναι μια τεράστια επένδυση οικονομικά και έπαιξε λιγότερο από ένα ημίχρονο στα δύο ματς εξαιτίας μιας βλακώδους αποβολής. Απαράδεκτο όταν μιλάμε για έναν έμπειρο αμυντικό και όχι ένα παιδάκι.

Όλα αυτά, που… ήρθαν κι έδεσαν και με την απουσία του Νάνο, με αποτέλεσμα στο αριστερό άκρο να γίνεται πάρτι, ήταν που έκαναν τον Αναστασίου να δηλώσει ότι «δεν είχαμε καμιά βοήθεια από τις μεταγραφές».


Σχολιάστε εδώ