Ζητούνται ποιοτικοί παίκτες και γρήγορα…

Είναι σαφές ότι του λείπει -τώρα που είναι τραυματίας και ο Αθανασιάδης φαίνεται ακόμη πιο έντονα- ένας παίκτης που να τελειώνει τις φάσεις. Στα μετόπισθεν υπάρχει χοντρό πρόβλημα. Τα κενά είναι εμφανέστατα και ακόμη και ομάδες όπως η Λοκομοτίβα, που έχουν απλά έναν-δύο ποιοτικούς παίκτες, μπορούν να τρυπούν με ευκολία την άμυνα. Ο ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ έμοιαζε σαν καράβι σε τρικυμία και δεν ενέπνεε με τίποτα τη σιγουριά ότι μπορεί να κρατήσει τους κινδύνους μακριά από την εστία του.

Ο Τούντορ μετά το ματς είπε: «Αυτούς έχουμε, με αυτούς παίζουμε». Ο 37χρονος τεχνικός κοινώς επεσήμανε πως δεν γίνεται να μεταμορφώσει παίκτες που έχουν αποδείξει μέχρι πού φτάνουν τα όρια τους.

Το μπαλάκι, λοιπόν, πάει στον Φρανκ Άρνεσεν. Ο Σαββίδης έχει επενδύσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο πάνω στον Δανό, πιστεύοντας ότι μπορεί να φέρει στον ΠΑΟΚ παίκτες ποιοτικούς από το πάνω ράφι, αλλά στις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου.

Πριν από το παιχνίδι της Πέμπτης ο Δανός μίλησε με τον Ιβάν, που μετά είδε στο Ζάγκρεμπ με τα μάτια του την… πικρή αλήθεια, και συμφώνησαν ότι πρέπει να φορτσάρουν για να φέρουν παίκτες στην Τούμπα μέσα στις επόμενες μέρες.
Τη Λοκομοτίβα ο ΠΑΟΚ την περνάει και έτσι όπως είναι, όμως παρακάτω δεν μπορεί να πάει. Γιʼ αυτό και θέλει να κάνει δραστικές κινήσεις ενίσχυσης άμεσα.


Σχολιάστε εδώ