Γιατί πήρε Καπίνο ο Ολυμπιακός

Όταν πήρε μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στη Μάιντς πέρυσι, ο διεθνής γκολκίπερ, πάντως, έδωσε μάχη για να μην μπει όρος στο συμβόλαιό του που δεν θα επέτρεπε τη μετακίνησή του σε άλλη ελληνική ομάδα.

Από κει και πέρα, όπως είναι λογικό, η απόκτηση του νεαρού γκολκίπερ δημιουργεί ερωτηματικά όσον αφορά την παραμονή του Ρομπέρτο.
Ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ότι μπορεί να προκύψει κάτι με τον Ρομπέρτο. Από τη στιγμή που υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος μέχρι να ολοκληρωθούν όλα τα ρόστερ σε όλη την Ευρώπη, δεν μπορεί να αποκλειστεί κάτι. Ο Ρομπέρτο φυσικά βρίσκεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και στο μυαλό του δεν έχει τίποτε άλλο εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στον Πειραιά, όμως, θέλουν να είναι έτοιμοι αν ξαφνικά φύγει ο Ισπανός και θεωρούν ότι ο Καπίνο μπορεί να σηκώσει το βάρος του βασικού.

Όσο για τον Λόρια, όλα δείχνουν ότι τα 45ʼ με την Ντούκλα ήταν η πρώτη του και η τελευταία συμμετοχή με την ερυθρόλευκη φανέλα. Άλλωστε, ακόμα και αν φύγει ο Ρομπέρτο αργά τον Αύγουστο, ρεζέρβα θα βρεθεί.


Σχολιάστε εδώ