Αλαφούζος: Ένα Τσάμπιονς Λιγκ θα μας σώσει…

Τα οικονομικά: «Τα οικονομικά μας δεν έχουν εξυγιανθεί. Μονίμως έχουμε άγχος να τακτοποιούμε τα έξοδά μας και παλαιά χρέη. Δεν έχουμε χρέη που δεν είναι σε ρύθμιση. Πρέπει μια φορά να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η οικονομική εξυγίανση θα έρθει με μια συμμετοχή σε ομίλους.

Υστερούμε στον τομέα του μάρκετινγκ. Τα έσοδα των διαφημίσεων είναι 90% κάτω από πέρυσι. Το κακό στην Ευρώπη είναι ότι σε κάποιες χώρες έχουν αυξηθεί δραματικά τα έσοδά τους. Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από τη δική μας. Η τελευταία αγγλική ομάδα παίρνει 100 εκατ. ευρώ από τηλεόραση και εμείς 7. Μας εγκατέλειψε η Adidas και ενοχληθήκαμε πάρα πολύ. Ενώ μίλαγε μαζί μας πήγε στον Ολυμπιακό. Ήταν άσχημος ο τρόπος που διεκόπη η συνεργασία. Έγινε από τη Γερμανία». Για τα έργα στη Λεωφόρο: «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και έχουμε βρει άνθρωπο χωρίς κρατικά χρήματα γιατί δεν βλέπω πώς, τώρα, το Δημόσιο θα μπορούσε να επιδοτήσει ένα γήπεδο».

Για την «εγκληματική οργάνωση»: «Η μη τιμωρία της Βέροιας είναι μεγάλο σκάνδαλο. Βεβαίως πιστεύω ότι συμμετείχε και ο Ολυμπιακός. Θα εκπλαγώ αν ο Αστέρας παίξει φέτος στην Ευρώπη».

Για τον Καπίνο: «Εμείς πριν από έναν μήνα επιχειρήσαμε να μιλήσουμε με τη Μάιντς για τον Καπίνο, αν μας τον παραχωρεί δανεικό και μας απάντησαν αρνητικά. Μετά πήγε στον Ολυμπιακό. Αναγνωρίζουμε την προσφορά του στην ομάδα, αλλά ο λόγος που έφυγε είναι πως δεν κρίναμε ότι θα έπρεπε να είναι στον βασικό κορμό της ομάδας που θέλαμε να φτιάξουμε. Ήταν ένα καλό παιδί, αλλά επιπόλαιος και δεν ήμασταν σίγουροι για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό».

Κοινώς, ένα Τσάμπιονς Λιγκ θα μας… σώσει.


Σχολιάστε εδώ