Ο ΠΑΟ καίγεται για Καλάθη, αλλά ο Ζοτς παραμονεύει…

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός τον θέλει διακαώς για την περιφέρεια και του έχει καταθέσει πρόταση που ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το εξωτερικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Eurohoops», στον ομογενή παίκτη έχει δοθεί προθεσμία που λήγει τη Δευτέρα και φαίνεται πως αν μέχρι τότε ο έλληνας γκαρντ δεν έχει βρει κάτι που να τον καλύπτει στο ΝΒΑ, θα υπογράψει στο τριφύλλι.

Παράλληλα, το συμβόλαιο που του έχει προταθεί από τον Παναθηναϊκό προβλέπει δικαίωμα φυγής για το ΝΒΑ μετά τον δεύτερο χρόνο, δηλαδή το καλοκαίρι του 2017.

Ταυτόχρονα, όμως, από την Τουρκία έρχονται κάποιες άλλες πληροφορίες που δίνουν άλλη διάσταση στην υπόθεση. Και ποια είναι αυτή; Ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να κάνει το μεγάλο κόλπο και να πάρει στη Φενέρ τον πρώην παίκτη του στον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί τον θεωρεί ως το ιδανικό συμπλήρωμα του Κώστα Σλούκα, τον οποίο πρόσφατα απέσπασε από την… αγκαλιά του Ολυμπιακού.

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι ο Σέρβος προσπαθεί να πείσει τον Καλάθη να μη βιαστεί να πάρει την τελική του απόφαση αν δεν ακούσει πρώτα όλες τις προσφορές.

Από τη γειτονική χώρα τονίζουν μάλιστα πως δεν αποκλείεται σε αυτή την περίπτωση ο Ζοτς να βρεθεί και πάλι στην Ελλάδα, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Ευρωμπάσκετ, στα τέλη Αυγούστου, προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τον παίκτη.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει άλλωστε και στην περίπτωση του Σλούκα, που τελικά τον έπεισε να μετακομίσει στην Τουρκία.

***

* O Σέρχιο Σάντσεθ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ξεπερνώντας τις όποιες αναστολές του. Ο 29χρονος στόπερ είχε αμφιβολίες για την επιλογή του λόγω των εικόνων που μετέφεραν τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης και οι οποίες τον θορύβησαν. Οι Φύσσας και Βόκολος πήγαν στη Βαρκελώνη, του περιέγραψαν την πραγματικότητα στην Αθήνα, τον διαβεβαίωσαν ότι τα λεφτά του είναι εξασφαλισμένα, ενώ και ο Νάνο, συμπαίκτης του πλέον στον ΠΑΟ, τον καθησύχασε, όπως και άλλοι Ισπανοί που παίζουν στην Ελλάδα. Με τις πληρωμές του διασφαλισμένες ευθύς εξαρχής και με τις διαβεβαιώσεις των συμπατριωτών του, ο Σάντσεθ αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση και να υπογράψει στους «πράσινους».

***

* Ο Ολυμπιακός προσαρμόζεται στη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα προκειμένου οι οπαδοί του να μην… κόψουν το γήπεδο. Έτσι, περίπου 18.000 διαρκείας του θα κοστίζουν από 100 έως 170 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και παιδικά εισιτήρια, με όλα τα προνόμια, που θα κοστίζουν 40 ευρώ! Μιλάμε για σημαντική μείωση τιμών που φτάνει μέχρι και 50%. Και όπως είπε και ο Γιάννης Βρέντζος: «Δεν θέλουμε τους ανθρώπους που έχουν χτυπηθεί από αυτή την κρίση να μην έρχονται στο γήπεδο. Οι τιμές έχουν μειωθεί περίπου 70% με αυτές που ίσχυαν πριν από πέντε χρόνια», ενώ παράλληλα τόνισε πως η αγωνιστική κρίση δεν επηρεάζει τον αγωνιστικό προγραμματισμό της ομάδας.


Σχολιάστε εδώ