Η καταγγελία του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ για ΑΕΚ και ΟΠΑΠ

Παρένθετο πρόσωπο…

Το θέμα όμως έχει και μεγαλύτερο παρασκήνιο και ίσως υπάρξει τρανταχτή συνέχεια. Ουσιαστικά, οι «ερυθρόλευκοι», δηλαδή ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καταγγέλλουν ότι ο Μελισσανίδης δρα ως παρένθετο πρόσωπο στη διοίκηση της ΑΕΚ. Κάτι παρόμοιο έκανε και η διοίκηση του Εργοτέλη, που είχε ως αποτέλεσμα την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό της Κέρκυρας, αφού κρίθηκε βάσιμη η καταγγελία. Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, είναι σε ετοιμότητα, διότι αν γίνει αποδεκτή από την ΕΕΑ η αίτηση για εξαίρεση της ΑΕΚ από το κουπόνι, θεωρούν ότι ανοίγει ο δρόμος ακόμα και για να ζητηθεί η αποβολή της «Ένωσης» από το πρωτάθλημα…

Τα είχε πάρει λόγω Βέροιας…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα… έχει πάρει στο κρανίο εδώ και καιρό με τον Μελισσανίδη, άλλωστε αμέσως μετά την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο τον είχε καταγγείλει ως υπεύθυνο. Το αφεντικό του Ολυμπιακού όμως θεωρεί ότι η ιστορία του αγώνα με τη Βέροια πριν από 2,5 χρόνια είναι… έργο του «Τίγρη». Ότι αυτός άνοιξε το θέμα και αυτός… καθοδήγησε τους Γεωργέα, Καλογερή και Καλαϊτζίδη στο τι να καταθέσουν. Και πως στόχος του ήταν να πληγεί ο Ολυμπιακός μέσω της Βέροιας και μια καταδίκη της «βασίλισσας του Βορρά» να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα για την αποβολή του Ολυμπιακού από το Τσάμπιονς Λιγκ μέσω καταγγελίας στην UEFA. Ο Μαρινάκης είναι τρελαμένος με όλα αυτά και θα ήθελε να ανταποδώσει το χτύπημα.

Βρέθηκαν μαζί…

Πριν από λίγες μέρες οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκαν σε κοινωνική εκδήλωση και η κοινή τους παρουσία προκάλεσε φήμες ότι γίνεται προσπάθεια προκειμένου να πέσουν οι τόνοι στη μεταξύ τους διαμάχη. Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά ότι ισχύει, όσο και αν στην Ελλάδα ζούμε και κανείς δεν ξέρει τι σου ξημερώνει.

Οι Μαρινάκης – Μελισσανίδης ήταν καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της Έλενας Μαντζαβίνου. Η οικοδέσποινα είναι σύζυγος του πλοιοκτήτη Γιάννη Ξυλά, ο οποίος ήταν μέτοχος στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό. Ο Ξυλάς έχει προσωπικές σχέσεις και με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και με τον «Τίγρη».


Σχολιάστε εδώ