Αυτόν τον Ολυμπιακό ονειρεύεται…

Eλκυστικό ποδόσφαιρο, τίτλοι και καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο Πορτογάλος… συστήθηκε στον κόσμο των Πειραιωτών αναλύοντας το τρίπτυχο της επιτυχίας για τον δικό του Ολυμπιακό.

«Στόχος μας δεν είναι μόνο οι νίκες και να κατακτήσουμε τίτλους, αλλά να τελειώσουμε τη σεζόν προσφέροντας ελκυστικό ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο 37χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ήρθα να εργαστώ εδώ. Είναι σπουδαίο κλαμπ ο Ολυμπιακός. Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους όσους μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Θέλω να ανταποδώσω με τη δουλειά μου και τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Γνωρίζω ότι αναλαμβάνω μια μεγάλη ευθύνη, ότι έχουμε πολύ θερμό κοινό, θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο για να βελτιωθεί ο σύλλογος. Θα δουλεύουμε καθημερινά για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και να έχουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Επίσης γνωρίζω ότι το σημαντικό δεν είναι να κλείσουμε τη χρονιά κατακτώντας μόνο τίτλους, αλλά παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλουμε είναι ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο να βλέπει όμορφο, επιθετικό ποδόσφαιρο, για να ικανοποιήσουμε τους φίλους του Ολυμπιακού».

Για τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας επεσήμανε: «Πιστεύω πως όσοι εργάζονται και αγαπάνε τον Ολυμπιακό, δηλαδή και οι φίλαθλοι, θέλουν να βλέπουν μεγάλους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Αλλά και καλούς παίκτες που θα είναι ακόμη πιο διάσημοι όταν φύγουν από την ομάδα».

Ο Πορτογάλος, ανακοινώνοντας την αποστολή για το Ζέεφελντ, άφησε έξω τους Διαμαντάκο και Γιαννούλη, οι οποίοι θα πάνε για άλλες… πολιτείες. Δεν θα είναι όμως οι μοναδικοί που θα αλλάξουν φανέλα, αφού μετά τις προσθήκες και ανάλογα και με τα όσα δείξουν στην προετοιμασία κάποιοι θα κοπούν.

Σε ό,τι αφορά κάποιους παίκτες που είναι υπό παραχώρηση… Κασάμι και Ντουρμάζ θα πάνε στην Αυστρία, αλλά με μια καλή πρόταση θα φύγουν.
Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Ολυμπιακός είχε πει όχι σε Φενέρ για τον Μιλιβόγεβιτς και στην Μπενφίκα για τον Ελαμπντελαουί, που φαίνεται να μένουν. Επίσης για τον Ρομπέρτο δεν έχει φτάσει πρόταση που να… απελευθερώνει τον Ισπανό. Και εδώ να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο Ρομπέρτο δεν «καίγεται» για να φύγει. Στου Ρέντη νιώθει… βασιλιάς και αν είναι να φύγει θα το κάνει για κάπου που θα είναι εξίσου καλά. Δεν έχει καμιά όρεξη να πάει σε κάποια ομάδα για να… σκουπίζει τον πάγκο, ακόμα κι αν οι απολαβές του είναι καλύτερες σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει στους Πειραιώτες.

Ο Μιραλάς παραμένει διακαής πόθος και οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για να τον φέρουν πάλι στο λιμάνι.Στον Πειραιά ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από την ανταπόκριση του κόσμου για τα νέα διαρκείας. Η θεαματική μείωση στις τιμές, που έγινε λόγω της δύσκολης συγκυρίας, αποτελεί ένα δέλεαρ, αλλά η αλήθεια είναι πως το ενδιαφέρον των οπαδών των «ερυθρόλευκων» ξεπέρασε τις προσδοκίες των ιθυνόντων της ομάδας.


Σχολιάστε εδώ