Τα MAD AWARDS ενώνουν τους ανθρώπους

Ο Σάκης Ρουβάς -που έχει κάνει δύο παρεμβάσεις υπέρ του «Ναι» και κατά του εθνικού διχασμού για το επερχόμενο δημοψήφισμα- ήταν εκεί και τραγούδησε με πάθος.

Το ίδιο και η Δέσποινα Βανδή, που δήλωσε: «Οφείλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε. Δεν μπορεί τίποτα να μας σταματήσει σε αυτό. Την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι όρθιοι, δυνατοί και πάνω απ’ όλα ενωμένοι, γιατί αυτός ο τόπος μάς χρειάζεται για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως έθνος και ως κράτος». Για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας και τη μη ματαίωση της λαμπερής εκδήλωσης στη σκιά του Grexit μίλησαν και άλλοι καλλιτέχνες, προσφέροντας έτσι την αρωγή τους στη σπουδαία καλλιτεχνική προσπάθεια, που δίνει δουλειά σε δεκάδες ανθρώπους. «Υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι που δουλεύουν μήνες για να γίνουν σήμερα τα MAD και αν δεν γίνονταν θα έμεναν απλήρωτοι. Από την άλλη, η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, ενώνει τις καρδιές.

Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για όσους έρθουν, να περάσουν καλά», δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα, και είχε απόλυτο δίκιο.

Επίσης, ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε ότι οι συνεργάτες του στον δήμο τού είπαν να μην εμφανιστεί στα βραβεία, αλλά εκείνος δεν τους άκουσε και τσακώθηκε με τους μισούς γιατί πιστεύει ότι η μουσική ενώνει και δίνει δύναμη στην καρδιά των ανθρώπων!

Tο βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η 12η τελετή απονομής για τα MAD Video Music Awards 2015 by Coca – Cola, στέλνοντας μέσα στις δυσκολίες των τελευταίων ημερών το μήνυμα ότι η μουσική μπορεί να μας ενώσει, να μας χαρίσει αισιοδοξία και να βοηθήσει τον κόσμο να συνεχίσει να χαμογελά. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν, για μία ακόμα χρονιά, ο Θέμης Γεωργαντάς.

Στα φετινά βραβεία MAD το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει απρόσμενα ντουέτα. Στη σκηνή των βραβείων πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις η Καλομοίρα με τους KINGS και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, οι VEGAS και ο Κώστας Μαρτάκης με τους OGE, DJ PITSI και RISKYKIDD. Επίσης, οι MELISSES, οι PLAYMEN και η Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής Καμεράτα, η Ελένη Φουρέιρα και η Μελίνα Ασλανίδου με τον ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ. Ακόμη, η DEMY, η Δέσποινα Βανδή, η Καίτη Γαρμπή με τον STAN, ο Λάμπης Λιβιεράτος με τους BOYS n NOISE, ο CLAYDEE με τους FAYDEE και τον BO, ο Σάκης Ρουβάς και οι REC με τον Στέλιο Λεγάκη και τον Παντελή Παντελίδη.

***

Ποιοι κέρδισαν βραβείο

Οι νικητές των MAD Video Music Awards 2015
by Coca – Cola ήταν οι εξής:

* BEST POP / ROCK: «Ένα» / ΜΕΛΙSSES.

* MAD RADIO 106,2 TRACK OF THE YEAR: «Take me to church» / Hozier.

* MAD CYPRUS: Ελένη Φουρέιρα.

* BEST URBAN VIDEO: «Στην άκρη του κόσμου» / Stavento – Έλενα Παπαρίζου.

* BEST NEW ARTIST: Μαρία – Έλενα Κυριάκου.

* BEST POP VIDEO: «Μαζί σου μπορώ» / BOYS n NOISE.

* BEST MAD GREEKZ VIDEO: «Γίνεται» / Παντελής Παντελίδης.

* BEST DUET: «Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα» / Demy & Mike.

* BEST GROUP: BOYS n NOISE.

* TIMHTIKO ΒΡΑΒΕΙΟ: DJs DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE.

* BEST DANCE VIDEO: «Party Sleep Repeat» («PSR») / Ελένη Φουρέιρα.

* BEST MALE ADULT: Παντελής Παντελίδης.

* BEST MALE MODERN: Σάκης Ρουβάς.

* BEST FEMALE MODERN: Demy.

* BEST VIDEO OF THE YEAR: «Όταν αγαπάς» / Stan.

* BEST FEMALE ADULT: Δέσποινα Βανδή.

* SONG OF THE YEAR: «Ένα» / Melisses.


Σχολιάστε εδώ