Αλλαζόνες Μπριάκος και Δούρος

Ποτέ πίεση…

«Κατά τη σεζόν 2011-12 μου είχαν ανατεθεί τα καθήκοντα του ορισμού των διαιτητών της Αʼ Εθνικής, τα οποία και άσκησα μέχρι και τα μέσα περίπου Ιανουαρίου 2012, οπότε παύτηκα από αυτά χωρίς ποτέ να μου δοθεί κάποια εξήγηση από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, τον κ. Σαρρή, αλλά και χωρίς να μπορέσω να καταλάβω τα αίτια της απόφασης αυτής. Οι υπόλοιπες αρμοδιότητές μου σε θέματα εκπαίδευσης αλλά και η ιδιότητά μου ως μέλος της ΚΕΔ διατηρήθηκαν. Κατά το μικρό αυτό διάστημα που όριζα τους διαιτητές της Α’ Εθνικής δεν δέχτηκα ποτέ οποιαδήποτε πίεση σχετικά με τον ορισμό κάποιου διαιτητή είτε μέσα από την ΕΠΟ, είτε από την ΚΕΔ, είτε από οποιονδήποτε παράγοντα ΠΑΕ».

Η επιστολή και η απομπομπή…

«Η επιστολή που έστειλα στον Σαρρή σχετικά με τις ενστάσεις μου στη διαδικασία των πινάκων του 2012-13 διέρρευσε στα ΜΜΕ και συνέπεσε με την απομάκρυνσή μου από την ΚΕΔ, την οποία, βάσει όσων είχαν προηγηθεί (περικοπή αρμοδιοτήτων μου στον ορισμό διαιτητών, διαφωνία στην κατάρτιση των πινάκων διαιτησίας), τη θεωρούσα πολύ πιθανή».

Η στάση των Μπριάκου, Δούρου

«Όσον αφορά τα άλλα δύο μέλη της ΚΕΔ, τους κ. Μπριάκο, Δούρο, θεωρώ ότι έχουν κάνει πολλά λάθη στην προσπάθειά τους να αναρριχηθούν σε θέσεις παραγόντων διαιτησίας και με ιδιαίτερα αλαζονική στάση να προσπαθούν χωρίς διάλογο να εφαρμόζουν απόψεις οι οποίες είναι αντίθετες με τη δική μου και μιλώ για το διάστημα από τη στιγμή που είμαστε στην επιτροπή διαιτησίας. Ιδιαιτέρως ο κ.Μπριάκος είχε πάρει μία αλαζονική στάση και εμφανιζόταν ως ο απόλυτος άρχοντας της ΚΕΔ και δεν γνωρίζω αν πολλές από τις αποφάσεις του ή κινήσεις του γινόντουσαν εν γνώσει του εκάστοτε προέδρου της ΚΕΔ ή της ΕΠΟ. Όσον αφορά τον τότε πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας, τον κ. Σαρρή, θεωρώ ότι προέβη σε αρκετά λάθη, τα οποία προήλθαν από ανακριβείς και πολλές άνευ λογικής προτάσεις από τα άλλα δύο μέλη της ΚΕΔ. Όσον αφορά τα λάθη που προανέφερα ότι έχουν κάνει οι Δούρος, Μπριάκος και Σαρρής, θεωρώ ότι δεν έγιναν από δόλο και δεν μπορώ να φανταστώ τους συγκεκριμένους ανθρώπους ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης» .


Σχολιάστε εδώ