Ψάχνει τη φόρμουλα ο Ολυμπιακός για δίδυμο Μπερμπάτοφ – Ροναλντίνιο

Το ΔΣ της πειραϊκής ΠΑΕ προχώρησε στη συγκρότηση μιας εκτελεστικής επιτροπής. Την αποτελούν ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Βρέντζος, ο Μιχάλης Κουντούρης, πρόεδρος του Ερασιτέχνη, που αναλαμβάνει και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, του αγωνιστικού σχεδιασμού και των μετεγγραφών. Ο Θόδωρος Γιαννίκος θα εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό στα θεσμικά όργανα και, βέβαια, θα παραμείνει νομικός σύμβουλος. Ο Κριστιάν Καρεμπέ θα συνεχίσει να ασχολείται με τις διεθνείς σχέσεις και θα παραμείνει υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού. Επιτελικός ρόλος δόθηκε και στον Γιώργο Παύλου.

Ο πρόεδρος της Θρύλος ΑΕ χρίστηκε υπεύθυνος υποδομών, διοικητικών λειτουργιών και ακαδημιών.

Ο Κωνσταντίνος Καρδιασμένος, τέλος, ανέλαβε την εμπορική διεύθυνση, την εταιρική επικοινωνία και ευθύνη.

Δυστοκία με προπονητή

Το πρώτο μέλημα της εκτελεστικής επιτροπής ήταν η πρόσληψη προπονητή. Ο Μάρκο Σίλβα παραμένει πρώτη επιλογή, όμως το διαζύγιό του με τη Σπόρτινγκ παραμένει πολύπλοκη υπόθεση. Είναι ένα ερώτημα κατά πόσο μπορούν να περιμένουν οι Πειραιώτες τον νεαρό Πορτογάλο. Στην ιβηρική χερσόνησο ανέφεραν ότι η υπομονή του Ολυμπιακού άρχισε να εξαντλείται. Από την πλατεία Αλεξάνδρας διέψευσαν κάθε αρνητικό δημοσίευμα. Μόνο που εντελώς ξαφνικά οι Ιταλοί αποκάλυψαν πρόταση στον Αντρέα Στραματσιόνι.

Από κει και πέρα, στον Ολυμπιακό θέλουν δύο μεταγραφικές βόμβες. Η μία είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο διεθνής βούλγαρος επιθετικός φέρεται να ‘χει ήδη υπογράψει στους Πειραιώτες. Το μεγάλο κόλπο όμως ακούει στο όνομα Ροναλντίνιο. Είχαν επιχειρήσει και άλλες φορές οι «ερυθρόλευκοι» να βρουν άκρη με τον άλλοτε κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Αλλά το κασέ του «Ρόνι» ήταν τότε απαγορευτικό. Η φθίνουσα πορεία του σε συνδυασμό με την ηλικία του επιτρέπουν στους παράγοντες του Ολυμπιακού να αισιοδοξούν ότι κάτι μπορεί να γίνει αυτή τη φορά.


Σχολιάστε εδώ